Foto: Publicitātes attēli
Degvielas tirgotāja "Virši-A" kopējais pārdotais degvielas litru apjoms pērn, salīdzinot ar 2014. gadu, pieaudzis par 17%, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Uzņēmuma apkopotie dati liecina, ka pārdotais dīzeļdegvielas litru apjoms palielinājies par 21%, salīdzinot ar 2014. gadu, savukārt pārdotais benzīna litru apjoms pieaudzis par 8%.

Ka norādīja uzņēmumā, pārdotā degvielas apjoma kāpumu 2015. gadā būtiski ietekmējusi trīs jaunu degvielas uzpildes staciju (DUS) atvēršana un vairāku DUS modernizācija, kā arī līdz šim Baltijā nebijušas sadarbības noslēgšana ar kaimiņvalstu degvielas mazumtirgotāju.

"2015. gadā esam noslēguši veiksmīgu sadarbību ar lielāko degvielas mazumtirgotāju Igaunijā AS "Olerex", izveidojot vienotu degvielas kartes sistēmu, kas nodrošina abu staciju klientiem Lietuvā Un Igaunijā papildus priekšrocības," paudis "Virši-A" valdes priekšsēdētājs Jānis Riekstiņš.

Jaunas degvielas uzpildes stacijas pērn atvērtas: Cēsīs, Rīgā, Salaspilī. Tāpat pagājušā gadā modernizētas četras stacijas.

Arī šogad uzņēmums uzsācis vairāku esošo degvielas uzpildes staciju modernizāciju, kam gada laikā sekos arī citu DUS modernizācija atbilstoši jaunajai veikalu un vizuālās identitātes koncepcijai.

Šobrīd "Virši-A" tīklā ir 52 DUS, no kurām 48 ir pilna servisa, un tajā strādā vairāk nekā 360 darbinieki visos Latvijas reģionos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!