Foto: LETA

Trešdien Ungārijas zemo cenu aviosabiedrība paziņoja, ka no nākamā gada aprīļa piedāvās lidojumus no Rīgas arī uz Hamburgas-Lībekas lidostu Vācijā, Stavangeri Norvēģijā un Liverpūli Lielbritānijā. Aviokompānija izvietos Rīgas lidostā arī otru gaisa kuģi Airbus A320.

Lidojumi paredzēti divas reizes nedēļā, sākot ar 2015. gada aprīļa trešo dekādi – 22. aprīli. 2015. gada vasaras sezonā aviokompānija ir arī palielinājusi reisu skaitu dažos savos populārākajos maršrutos. No jau minētā 2015. gada 22. aprīļa lidojumi uz Londonu (Lūtonu) notiks 11 reižu nedēļā, bet uz Donkasteru Šefīldu — trīs reizes nedēļā.

Jau ziņots, ka Wizz Air jūnijā Rīgā atklāja savu 17. bāzi un paziņoja par četru jaunu maršrutu atklāšanu: uz Barselonu, Donkasteru/Šefīldu, Dortmundi un Parīzi (Buvē). Wizz Air no Latvijas galvaspilsētas līdz šim piedāvāja astoņus lidojumu maršrutus uz sešām valstīm. 

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā. Tā pārvalda 18 bāzēs izvietotu 53 lidmašīnas Airbus A320 gaisa floti un piedāvā 300 lidojumu maršrutu, savienojot 99 galamērķus 35 valstīs. Pērn lidkompānija pārvedājusi 13,9 miljonus pasažieru. 

No starptautiskās lidostas "Rīga" pašlaik ir iespējams doties uz 83 galamērķiem. Lidojumus no Rīgas lidostas nodrošina 18 aviosabiedrības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!