Foto: instagram.com/carleebyoga
Lai arī bērna barošana ar krūti sabiedriskās vietās joprojām ir jautājums, uz ko daudzi noraugās ar skepsi un neizpratni, ir mammas, kas skaidri parāda savu attieksmi pret aizspriedumiem. Kārlija Benīra savā "Instagram" kontā parāda, ka bērnu ar krūti var barot arī, izpildot sarežģītas jogas pozas.

"Mans jogas ceļojums sākās pēc mana otrā bērna piedzimšanas. Es nevēlējos vēlreiz izdzīvot pēcdzemdību depresiju, tāpēc es aktīvi nodevos šim ceļojumam," Kārlija skaidro pie viena no saviem ierakstiem. Viņa uzsver, ka bērna barošana jogas laikā ir palīdzējusi viņai uzveikt pēcdzemdību nomāktību un atrast brīdi sev, vienlaikus neaizmirstot par sava bērna vajadzībām.

Sievietes uzdrīkstēšanās ir saņēmusi veselu virkni pozitīvu komentāru, kas apsveic viņas ciešo saikni ar bērniem un spēju parādīt to, cik skaisti ir būt mātei. Tajā pašā laikā netrūkst cilvēku, kas bērna barošanu, izpildot sarežģītas jogas pozas, sauc par dīvainu un pretīgu. Tāpat Kārlijai tiek pārmests, ka viņas ķermenis ir pārāk atkailināts, uz ko viņa atbild, ka tas ir veids, kā parādīt patiku pret savu ķermeni, un kailumu nevajadzētu vienmēr saistīt ar seksualitāti.

A post shared by Carlee Benear (@carleebyoga) on Apr 4, 2018 at 5:56pm PDT

A post shared by Carlee Benear (@carleebyoga) on Feb 14, 2018 at 9:43am PST

A post shared by Carlee Benear (@carleebyoga) on Feb 21, 2018 at 10:09am PST

A post shared by Carlee Benear (@carleebyoga) on Feb 13, 2018 at 2:56pm PST

A post shared by Carlee Benear (@carleebyoga) on Apr 8, 2018 at 2:41pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!