Foto: tribuna.com
Baltkrievu sporta žurnālists turējis solījumu un apēdis avīzi pēc zaudētām derībām, kurās viņš kļūmīgi paredzējis vietējās hokeja komandas panākumus, raksta BBC.

Avīzē "Pressball" strādājošais Vjačeslavs Fedorenkovs saderēja, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Minskas "Dinamo" neiekļūs izslēgšanas spēlēs.

"Dinamo" pēc 60 aizvadītām spēlēm ieņem 5. vietu Rietumu konferencē, apsteidzot labāko astotnieku noslēdzošo Somijas "Jokerit" par 12 punktiem, tādējādi nodrošinot sev vietu izslēgšanas spēlēs.

Fedorenkovam nācās savus vārdus apēst. Minskas arēnas preses centrā viņš ieradās ar avīzi, kurā žurnālists izdarīja kļūdīgo prognozi. Lai uzdevums būtu vienkāršāks, viņš līdzi paņēma arī zupas bļodu un uzdzeramo. Diemžēl zupa aptrūkās pusceļā, tāpēc Fedorenkovs visu avīzi nespēja notiesāt.

Par spīti nepatīkamajam uzdevumam, Fedorenkovs bija pozitīvi noskaņots. "Es darītu visu savas mīļākās komandas labā," teica žurnālists, piebilstot, ka turpmāk domās divreiz pirms līdzīgu derību noslēgšanas. "Es būšu godīgs, nejokojiet un neizdariet šādus solījumus, jo tos ir visai grūti īstenot."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!