Foto: Publicitātes attēls

Āgenskalna tirgus aicina 1. septembri pavadīt kopā – apmeklēt ģitāristu koncertu, iesaistīties darbnīcās, vērot deju priekšnesumus, gardi paēst, nopirkt kaut ko garšīgu savam skolēnam un satikt apkaimes draugus un kaimiņus. Tirgū būs pieejamas ne tikai puķes, selerijas, baziliks, gailenes, baravikas, bet arī svaigi ceptas kūkas un maizīte, kūpinājumi un citi gardumi, kas priecēs izsalkušos apmeklētājus.

Jaunu gada sākumu varēsiet nosvinēt arī uz Mārtiņa Rītiņa jumta un pasveicināt šefpavāru klātienē. Par godu svētkiem meistarklasē kopā ar "Fika" būs iespēja pagatavot Pavlovas kūku, savukārt "Brīnumaino gaisa kuģu darbnīca" iepriecinās bērnus ar gaisīgu cukurvati. Kafejnīca "Veldze" aicinās uzņemt vitamīnus ar iespaidīgām svaigi spiestām sulām. Tirgus laikā būs iespējams arī izmēģināt vairākas radošās darbnīcas – būvēt mājas no māla ķieģeļiem un saposties Zinību dienai ar hennas zīmējumiem.

Tirgus rosību papildinās Reiņa Jaunā akustiskās ģitāras skaņas, savukārt lieli un mazi varēs izkustēties ar deju skolas "Vendija" priekšnesumiem.

Pasākuma organizatori atgādina par videi draudzīgu iepirkšanos, tādēļ ierosina uz tirgu līdzi ņemt savus auduma maisiņus, piena pudeles, groziņus, olu kastītes un citus otrreiz lietojamos iepakojumus.
Tāpat ir iespēja pieteikties Āgenskalna apkaimes jaunos un ne tik jaunos ģitāristus brīvajam mikrofonam ar saviem priekšnesumiem – gan oriģinālkompozīcijām, gan kaverversijām. Pieteikumus sūtīt uz atbildes@kalnciemakvartals.lv.

Programma:

  • 7.30-19 apmeklētajiem būs atvērts tirgus
  • 12-16 Bērnu darbnīcas – Da Vinči koka konstruktori, māla ķieģeļu darbnīca ar Mini Clay Bricks, hennas zīmējumi ar Henna Tattoo, Brīnumaino gaisa kuģu darbnīca
  • 12-13 Meistarklase ar "Fika" – Pavlovas kūkas pagatavošana
  • 13-14 Deju kolektīva "Vendija" priekšnesumi
  • 14-15 Akustiskais koncerts ar Reini Jauno un Eduardu Dedjuško
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!