Foto: Shutterstock
Trešdien, 6. decembrī pulksten 18:30 RSU Psihosomatikas un psihoterapijas klīnikas jaunajās telpās Rīgā, Kristapa ielā 30 notiks ārstes psihoterapeites profesores Guntas Ancānes seminārs "Vecākiem. Par sevi un bērniem. Atziņas un ieteikumi, lai bērns augtu vesels un laimīgs". Ar šādu pat nosaukumu izdots profesores ilggadējā pieredzē uzkrāto atziņu krājums, kuru apmeklētājiem būs ekskluzīva iespēja saņemt dāvanā.

Seminārs domāts kā esošiem, tā topošiem vecākiem, kuri vēlas uzņemties atbildību par savas atvases dzīves kvalitāti un palīdzēt izaugt ar cieņu pret sevi un citiem, izjūtot brīvību, gribu un spēju uzņemties atbildību, būt drosmīgiem, krietniem un radošiem.

"Jo labāk bērns jūtas bērnībā, jo lielāka labsajūta dzīves pirmajos gados, jo veselāks kā pieaugušais šis cilvēks būs. Jo vairāk piepildītu mērķu, sasniegumu, panākumu un prieka to sagaida," ar praksē novēroto dalās ārste psihoterapeite prof.Gunta Ancāne.

Krājumā "Vecākiem. Par sevi un bērniem: Atziņas un ieteikumi, lai bērns augtu vesels un laimīgs" profesore raksta par pašcieņu kā laimīgas dzīves pamatu, kā bērnam to veidot un radīt atbildību par saviem lēmumiem, par to, vai pastāv bērna niķi, kā tos tulkot un ko ar tiem iesākt, un vēl citām būtiskām tēmām, kā izaudzināt laimīgu un veselu bērnu. Grāmatu nav iespējams nopirkt, tā ir profesores dāvana Latvijas iedzīvotājiem Valsts simtgadē.

Pasākuma noslēgumā interesentiem būs iespēja iepazīties ar RSU Psihosomatikas un psihoterapijas klīnikas jaunajām telpām, izmēģināt iesēsties ārsta un pacienta krēslos, padarboties ar kinētiskajām jeb gudrajām smiltīm smilšu spēļu terapijas kabinetā un apgulties uz slavenās kušetes Freida kabinetā, kā arī noskaidrot sev interesējošos jautājumus neformālās sarunās ar ārstiem psihoterapeitiem, psihosomatologiem un rehabilitologu.

Psihosomatikas un psihoterapijas klīnikas speciālisti novērojuši, ka Latvijas iedzīvotāji vairāk apzinās savas emocionālās veselības vērtību un ir kļuvuši gudri meklēt ārsta psihoterapeita palīdzību, lai, vienlaicīgi sakārtojot savu fizisko veselību un atbrīvojoties no emocionāliem kompleksiem, realizētu savas dzīves potenciālu.

Ikviens interesents ir laipni aicināts uz iepazīšanās semināru 6. decembrī Kristapa ielā 30. Pasākums ir bez maksas, taču pirms tam reģistrējies šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!