Foto: Shutterstock

Austrāliete Kima Tuči pagājušajā nedēļā, 28. janvārī, 30. grūtniecības nedēļā pasaulē laidusi piecīšus – četras meitiņas un dēliņu. Turklāt pārsteidzoši, ka bērni pasaulē nākuši divu minūšu laikā, vēsta britu portāls Dailymail.co.uk, kā arī sievietes priecīgā vēsts viņas profilā "Facebook".

Pēc sievietes stāstītā, gan viņa, gan visi mazuļi – Keits (1269 gr), Beatrise (1210 gr), Penelope (1160 gr), Tifānija (1170) un Elli (1200 gr) - jūtas labi. Savā blogā viņa saka pateicību ārstam Janam Dikinsonam. Tiesa, kā liecina Dailymail.com publicētais video, mazuļi dzima ar ķeizargrieziena operācijas palīdzību.

Kima ir 26 gadus veca un viņai nu ir jau astoņi bērni. Sieviete ar vīru audzina deviņus gadus vecu dēlu no Kimas iepriekšējās laulības, bet ar pašreizējo vīru viņiem ir vēl divas meitiņas. Sieviete medijiem atzinusi, ka iznēsāt piecus mazuļus nebijis viegli, viņai nācies tikt galā ar sāpēm, īpaši muguras daļā, celties naktī pa 12 reizēm, lai dotos uz tualeti, un, neraugoties uz kuņģa dedzināšanas sajūtu, nācies uzņemt 6000 kaloriju dienā, lai nodrošinātu mazos ar nepieciešamajām barības vielām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!