Foto: Shutterstock
Ģimenes kopābūšana ir vērtīgais, ko viens otram var sniegt – bērni vecākiem un otrādi. Portāls "Cālis" un biedrība "Babyroom" aicina ieteikt draudzīgākās vietas Latvijā, kas piemērotas ģimenēm ar bērniem.

Piedalies aptaujā un palīdzi noskaidrot ģimenēm draudzīgos uzņēmumus vairākās nominācijās! Uzņēmumi, kuri uzvarēs katrā no šīm kategorijām, saņems vērtīgas dāvanas. Piemēram, bērnu pārtinamais galds tiks dāvināts kā speciālā balva vietām, kuras ieteiks un kurās tas nav. Balsojums portālā "Cālis" notiek līdz 8. oktobrim, savukārt uzvarētāju apbalvošana notiks 15. oktobrī.

Ar konkursa uzvarētājiem biedrības pārstāvji sazināsies personīgi, aptaujas rezultāti tiks publicēti gan portālā "Cālis", gan "Babyroom" mājaslapā.

Ņem vērā, ka no viena datora vai viedierīces var balsot reizi 24 stundās.

Biedrības "Babyroom" galvenais mērķis ir veicināt ģimenēm draudzīgas Latvijas attīstību, atbalstot vecāku ar maziem bērniem veiksmīgu iekļaušanos sabiedrībā. Biedrības mājaslapā ir apkopota informācija par vietām, kuras ir padomājušas par bērnu un vecāku ērtību. Jau tagad ikviens var gūt informāciju par dažādām publiskām vietām – valsts vai pašvaldību organizācijām, ēdināšanas, medicīnas, kultūras, izklaides un citām iestādēm, kuras ir lielākā vai mazākā mērā piemērotas ģimeņu ar bērniem vajadzībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!