Foto: Shutterstock

Gaidāmajā nedēļas nogalē – no 29. līdz 31. jūlijam Ērgļos notiks novada svētki, kuru laikā tiks organizētas arī mazo rāpotāju sacensības un ratiņu parāde.

Gan mazulīšu rāpošanas sacensības, gan izrotāto bērnu ratiņu parāde notiks vienlaikus – 31. jūlijā pulksten 11.45, pie Ērgļu estrādes. Abas aktivitātes ik gadu sniedz daudz pozitīvu emociju gan mazajiem rāpotājiem un viņu vecākiem, gan parādes dalībniekiem un visiem klātesošajiem. Atraktīvākajiem mazuļu vecākiem un ātrākajiem rāpotājiem tiks balvas no "Benu aptieka".

"Mazulīšu rāpošanas sacensības ir jauka tradīcija un viens no gada mīļākajiem un sirsnīgākajiem pasākumiem Ērgļos. Aptiekā mēs esam, lai palīdzētu cilvēkiem. Taču palīdzība ne vienmēr ir mērāma medikamentos, tās var būt arī šķietami vienkāršas lietas, piemēram, cilvēkā radīts smaids. Un kas gan liek mums visvairāk smaidīt, ja ne mūsu bērni? Tādēļ šo disciplīnu mūsu aptieka Ērgļos atbalsta jau vairāk nekā desmit gadu. Un pirmo sacensību dalībnieki vairs nav nekādi mazulīši, bet aktīvi līdzjutēji, kas nāk skatīties un just līdzi jaunajiem disciplīnas dalībniekiem," stāsta aptiekas Ērgļos vadītāja un farmaceite Inta Olte.

Līdz ar šīm aktivitātēm 29. jūlijā būs iespējams redzēt arī "Gaismas šūpoļu" strūklaku šovu, 30. jūlijā gaidāms bērnu orientēšanās pasākums un veločempionāts, kā arī grilēšanas čempionāts pieaugušajiem. Savukārt 31. jūlijā būs iespēja noskatīties Ērgļu teātra izrādi "Mans luteklītis", vērot antīko spēkratu parādi "Senais rats", bērni varēs piedalīties Putu ballē pie Ērgļu saieta nama, kā arī citās aktivitātēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!