Foto: AP/Scanpix

No 14. decembra līdz 8. janvārim kinoteātrī "K.Suns", Rīgā, Elizabetes ielā 83/85 notiks bezmaksas kino seansi bērniem. Filmas tiks demonstrētas ar tulkojumu latviešu valodā. Bērniem un vecākiem ar bērniem ieeja brīva.

Bezmaksas kino skatīšanos organizē Dānijas Kultūras institūts, Norvēģijas vēstniecība, Francijas institūts, Zviedrijas vēstniecība, Kino galerija, bet atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments un Kultūrkapitāla fonds. Minētajā laika periodā ģimenes varēs noskatīties Norvēģijā, Zviedrijā, Francijā un Dānijā tapušās filmas.

Lai pieteiktos uz bezmaksas seansiem, raksti uz epastu ksunsaida@inbox.lv vai zvani pa tālruņa numuru 29231633.

Programmu vari aplūkot šeit.

Pirmais kino seanss notiks jau 14. decembrī pulksten 12, kad tiks rādīta Dānijā veidota animācijas filma bērniem no sešu gadu vecuma – "Saulstariņš Barijs un "Disko-Tārpi"". Filmiņas ilgums – 78 minūtes. Barijam nav viegli. Neviens sliekas neciena. Viņš ir pārtikas ķēdes pašā apakšā. Taču vienu dienu kāds disko ieraksts apgriež viņa dzīvi kājām gaisā. Pēkšņi viņa acu priekšā uzburās aina: Viņš ir pasaulslavenas disko grupas "Disko tārpi" solists – Saulstariņš Barijs! Labi, viņam nav nedz roku, nedz arī grupas, bet kā pats Barijs saka: "Nekas nav neiespējams!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!