Foto: Publicitātes attēls

16. novembrī pulksten 16 privātās pirmsskolas izglītības iestādes "Dūda" telpās, F. Sadovņikova ielā 18, Rīgā notiks otrā ģimenes psihoterapeites Ainas Poišas vadīta lekcija vecākiem "Ko patiesībā ar savu uzvedību vēlas pateikt jums bērns?".

Sarunas – dialogi ir sociālā atbalsta projekts ģimenēm ar bērniem un bērnu vecākiem ar mērķi uzlabot sapratni un stiprināt kontaktu starp bērnu un vecākiem.

Plānots, ka pasākuma ilgums būs aptuveni stunda. Sarunas plānotas dialoga veidā, kura laikā tiks analizēti konkrēti gadījumi, plānots atbildēt arī uz individuāliem jautājumiem. Pirmā saruna notika 2. novembrī.

Uz šo lekciju var doties arī tās māmiņas, kuras bija uz pirmo pasākumu, jo bērnu uzvedības izpausmes vienmēr ir tik dažādas, tā kā būs jaunu situāciju analīze un noderīga informācija, uzsver lekciju organizatori.

Projekta organizatori aicina izmantot iespēju bez maksas iegūt vērtīgu izglītojošu informāciju saiknes stiprināšanai ar saviem bērniem. Šis sociālā atbalsta projekts ir domāts ar mērķi, lai nodrošinātu pirmo soli situācijas uzlabošanā bērna vajadzību izpratnē caur uzvedības analīzi.
Lai pieteiktos lekcijai, zvani pa tālruņa numuru 28364649.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!