Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 1. aprīlī no pulksten 12 līdz 14 Jūrmalas pilsētas muzejā (Tirgoņu ielā 29, Majoros) notiks ģimeņu pēcpusdiena pastāvīgajā izstādē "Bērns kūrortā". Pasākums paredzēts bērniem vecumā no pieciem līdz 12 gadiem ar pavadoņiem – mammu, tēti, vecmāmiņu vai vectēvu.

Ģimenes dienā varēs iepazīties ar izstādi "Bērns kūrortā", kas aptver laika posmu no 19. gadsimta beigām līdz mūsdienām, iepazīstinot ar bērnu izklaidēm un vaļaspriekiem kūrortā.

"Domāsim, kas ir muzejs. Rosināsim vecākus un vecvecākus dalīties ar savu "kūrorta bērna" atmiņu stāstu un kā dokumentālu liecību pierakstīt tos. Ar mazākajiem sapņosim, būvējot smilšu pilis, un noskaidrosim, vai un kā ir mainījusies bērnu dzīve kūrortā. Iespējams, pēc šīs pēcpusdienas būsim ieguvuši jaunus draugus (kā tas gadās vasarā pie jūras), ar kuriem kopā būsim radījuši ko rotaļīgu, lai īsinātu jaunās peldsezonas gaidīšanas laiku," par pasākuma norisi stāsta muzeja pārstāve Diāna Jaunzeme-Meistere.

Dalībnieku skaits ir ierobežots, tādēļ interesenti aicināti pieteikties iepriekš, zvanot pa tālruni 26524361 vai rakstot muzejpedagogs@jurmala.lv

Muzeja apmeklējums ir bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!