Foto: Publicitātes attēli
Izdotas divas jaunas grāmatas bērniem – čehu autora Tomaša Tuma "Dzīvnieku atlants" un "Pasaules atlants". Abas grāmatas lasītājiem piedāvā izdevniecība "Pētergailis".

"Dzīvnieku atlants" mazajiem lasītājiem atklās septiņu kontinentu daudzveidīgo dzīvnieku pasauli.

Grāmatas poligrāfiskais noformējums palīdz uzskatāmi apgūt zināšanas par 200 interesantākajiem pasaules dzīvniekiem, kuri attēloti vairāk nekā 250 krāsainās ilustrācijās.

Dzīvnieku pasaules daudzveidību un krāšņumu palīdzēs iepazīt septiņas atlokāmas (atbilstoši katram kontinentam) kartes ar 13 mini katalogiem, kuros ir papildinformāciju par dzīvniekiem un konkrētā kontinenta ģeogrāfiju.

Savukārt "Pasaules atlants" bērniem atklās pasaules septiņu kontinentu daudzveidīgo ģeogrāfiju. Grāmatas poligrāfiskais noformējums palīdz uzskatāmi un ātri apgūt ģeogrāfiskās zināšanas par septiņiem pasaules kontinentiem. Atlasā ir septiņas atlokāmas kartes, atbilstoši katram kontinentam, kuras satur būtiskāko informāciju par kontinenta iedzīvotājiem, floru un faunu, kā arī ievērojamākajiem apskates objektiem.
Foto: Publicitātes attēli

Papildus informācijai atlantam ir pievienoti 15 mini katalogi ar īsu informāciju par katra kontinenta nozīmīgākajiem vēstures, arhitektūras un kultūras faktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!