Foto: instagram.com/mummyadventure/

Lielbritānijas iedzīvotāja Bekija Govere vairs nevēlas dzemdēt un cer, ka viņas vīrs veiks vazektomiju. Pārim ir četri bērni, no kuriem tikai viens ir ieņemts plānoti. Trīs gadījumos grūtniecība abiem bijusi kā pārsteigums, jo Bekija, kurai patlaban ir 29 gadi, izmantoja kontracepciju, turklāt katru reizi citādu, vēsta "Themirror".

Viss sācies 2011. gada augustā, kad Bekija satika savu nākamo vīru Edu. Pāris uzreiz neplānoja ģimenes pieaugumu, tādēļ Bekija lietoja kombinēto hormonālo preperātu, lai izvairītos no grūtniecības. Bet jau decembra sākumā viņa konstatēja, ka ir stāvoklī. Neraugoties uz šoku, pāris nolēma bērnu laist pasaulē. Patlaban pāra vecākajam dēlam Dilanam ir pieci gadi.

Pēc viņa piedzimšanas Bekija un Eds nolēma, ka zēnam vajag brāli vai māsu, tādēļ neizsargājās. Ļoti ātri Bekija jau atkal bija stāvoklī.

Pēc otrā dēla Arčija, kuram tagad ir četri gadi, piedzimšanas, laulātais pāris nolēma apstāties šajā jautājumā. "Mums jau bija divi lieliski, mazi puikas, mana dzīve sāka stabilizēties, tādēļ es pārgāju uz orālo kontracepciju ar citādu sastāvu, nekā lietoju iepriekš, cerot, ka jaunais preparāts palīdzēs," stāstījusi Bekija. Taču arī šīs tabletītes nepalīdzēja, un pāris tika pie trešā dēla Fina, kuram tagad ir divi gadi.

Nolemjot, ka hormonālā kontracepcija Bekijai nav piemērota, pāris nolēma izmantot prezervatīvus, taču šī izsargāšanās metode izrādījās vēl mazāk efektīva. Vienu reizi prezervatīvs pārplīsa. Un pēc laika piedzima pāra meitiņa Kora, kurai nesen apritēja gadiņš.

Tagad Bekijas pēdējā cerība esot, ka 33 gadus vecais Eds izlems par labu vazektomijai. "Esmu izmēģinājusi visu, bet nekas nestrādā, varbūt mans organisms vienkārši nereaģē uz hormoniem," saka Bekija.

"Mēs mīlam savus bērnus un mums pat patīk, ka viņi nākuši pasaulē tik neplānoti, bet četri bērni – tas ir pilnīgi pietiekami. Tagad mēs atkal izmantojam prezervatīvus un, katru reizi mīlējoties, ļoti nervozējam, ka tas atkal pārplīsīs un es palikšu stāvoklī piekto reizi," atklāti par savām bažām stāsta Bekija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!