Foto: Publicitātes attēli
Jau pavisam drīz skolas sauks skolēnus uz jauno mācību gadu, lai turpinātu krāt zināšanas un gudrības. Taču daudziem bērniem un jauniešiem no sociālajam riskam pakļautajām ģimenēm, daudzbērnu un audžuģimenēm jaunā mācību gada tuvošanās rada bažas – tik daudz kas jāsagādā, bet pietrūkst līdzekļu.

Labdarības organizācija "Palīdzēsim.lv" atklājusi ikgadējo labdarības akcija "Skola sauc 2017!", aicinot atbalstīt mazos mācīties gribētājus, lai Latvija taptu gudra un izglītota.

Ziedojot līdzekļus "Palīdzēsim.lv" kontā, tev ir iespēja nodrošināt skolēnus ar kancelejas precēm un citām mācībām nepieciešamām lietām, lai skolas sākšanos padarītu par priecīgu un gaidītu notikumu. Saziedotie līdzekļi tiks izmantoti, lai iegādātos skolai nepieciešamo par draudzīgām cenām no sadarbības partneriem. Piepildīsim skolas somas kopā, mudina organizācijas vadītāja Ilze Skuja.

Kā tu vari palīdzēt:

  • Ziedojot naudu organizācijas kontā;

Rekvizīti:

Nodibinājums "Palīdzēsim.lv", Vienotais reģ. Nr. 40008137568
Adrese: Kr.Valdemāra 118, Rīga
Norēķinu rekvizīti: AS "SEB banka", LV90UNLA0050013761397,
SWIFT kods: UNLALV2X.
Ar norādi – akcijai "Skola sauc!" vai šeit.

  • Ziedot skolai nepieciešamās lietas, kā arī piedalīties labdarības aktivitātēs HK "Dinamo Rīga" spēļu laikā no 13. līdz 17. augustam, "Arēnā Rīga", "Palīdzēsim.lv" labdarības stendā;
  • Piezvanīt uz labdarības tālruni 90006888 un ziedot 1,42 eiro;
  • Savā organizācijā izvietojot ziedojumu kasti, kurā vāktu skolai noderīgas lietas.

Akcijas norises laiks no 1. līdz 31. augustam.

Projekta gaitai un ziedojumu izlietojumam ikviens var sekot līdzi organizācijas mājaslapā un sociālajos tīklos.

Foto: Publicitātes attēli

Skolai noderīgās lietas: zīmuļi, dzēšgumijas, pildspalvas (zilas, krāsainas), krāsu zīmuļi, flomāsteri, lineāli, līme PVA, līmzīmuļi, šķēres, zīmuļu asināmie, zīmēšanas bloki A4, akvareļu bloki, otiņas, guaša krāsas; akvareļu krāsas, krītiņi (parastie, pasteļa, vaska), plastilīns, aplikāciju papīrs, krāsainais kartons, spīdīgās līmes. Burtnīcas (rūtiņu, līniju) klades (rūtiņu plānās, rūtiņu biezās, līniju) nošu burtnīcas, cirkuļi, transportieri, marķieri, līmlapiņas. Sporta tērpi, apavi un sporta inventārs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!