Foto: Publicitātes attēls
Šogad jau 12. reizi norisinājās labdarības akcija "Labestības diena". Kopumā akcijas laikā saziedoti 126 368,93 eiro, kas ļaus palīdzēt 19 bērniem, ziņo "All Media Latvia" pārstāve Kristīne Melne.

Akcija "Labestības diena" šajā gadā ir nodrošinājusi atbalstu pieciem akcijas vēstnešiem – Agnijai, Robertam, Veronikai, brāļiem Kristoferam un Emīlam – , kā arī vēl 14 bērniem visā Latvijā.

Mediju grupas "All Media Baltics" vadītāja Latvijā Baiba Zūzena ir pateicīga visiem ziedotājiem: "Esam ļoti pateicīgi ikvienam Latvijas cilvēkam, kurš piedalījās, lai palīdzētu mūsu bērniem. "Labestības diena" ir Latvijas tautas sirds siltuma termometrs, un mēs ar gandarījumu varam secināt, ka esam iejūtīga un patiesi sirsnīga tauta. Mēs noteikti turpināsim veikt šo sirdsdarbu arī turpmāk un atbalstīsim savus līdzcilvēkus."

Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa stāsta par bērnu atveseļošanās procesu: "Pateicoties cilvēku atsaucībai, Roberts jau ir saņēmis palīdzību un šobrīd plāno rehabilitāciju. Arī Kristofers un Emīls ir uzsākuši terapiju, lai uzlabotu veselību, un pavisam drīz atbalstu organizēsim arī pārējiem 16 bērniem."

Bērnu slimnīcas fonda vadītāja uzsver, ka šādi labie darbi ir liela vērtība, kuru nododam saviem bērniem, kuri redz mūsu piemēru un kādā dienā paši būs gatavi atbalstīt otru grūtā brīdī.
Dambiņa atzīst, ka lūgumi pēc palīdzības tiek saņemti arī pēc akcijas, jo daudzām ģimenēm un bērniem Latvijā ziedojumi ir vienīgā iespēja uzlabot veselību un dzīves kvalitāti.

2017. gada Labestības dienas laikā tika saziedoti 105 813,05 eiro, kas ļāva palīdzēt 33 bērniem. 12 Labestības dienas norises gados ir saziedoti vairāk nekā 2,6 miljoni eiro, nodrošinot palīdzību 510 bērniem, kuriem bijis nepieciešams atbalsts veselības un dzīves kvalitātes uzlabošanai.

Šogad akcijas "Labestības diena" gaitā no 23. aprīļa līdz pat 25. jūnijam ikvienam bija iespēja ziedot Rimi un Supernetto veikalos, portālā "Bsf.lv", kā arī zvanot uz tālruni 90006486 (maksa par zvanu 1,42 eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!