Foto: Publicitātes attēli

1. februārī, starptautiskās lidostas "Rīga" jaunajā terminālī atklāts #investEU informatīvais stends – izglītojoši izklaidējošs bērnu rotaļu laukums.

Svinīgajā pasākumā piedalījās Eiropas Komisijas priekšsēdētāja vietnieks Marošs Šefčovičs (Maroš Šefčovič), Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā vadītāja Inna Šteinbuka un starptautiskās lidostas "Rīga" valdes loceklis Artūrs Saveļjevs.
Foto: Publicitātes attēli

Informatīvais stends-bērnu izklaides laukums ir daļa no Eiropas Komisijas informatīvās kampaņas #investEU aktivitātēm, kas norisinās 16 Eiropas Savienības valstīs, tai skaitā Latvijā. Katrā kampaņas #investEU dalībvalstī ir izcelti vietējie veiksmes stāsti – uzņēmumi un uzņēmēji, kuri, pateicoties Eiropas Savienības līdzfinansējumam, ir veiksmīgi attīstījuši savu biznesu, radījuši jaunas darbavietas, veicinājuši eksportspēju.

Foto: Publicitātes attēli

Kampaņas #investEU Latvijas vēstneši ir Ēberliņu drava, Primekss, koncertzāle "Lielais dzintars" un starptautiskā lidosta "Rīga". #investEU stenda apmeklētājiem būs iespēja uzzināt plašāku informāciju par Latvijas veiksmes stāstiem un to, ka Eiropas investīcijas nav abstrakts jēdziens. Savukārt bērni varēs izklaidējoši un izglītojoši pavadīt laiku, gaidot savu lidojumu – salikt lielo puzli – Eiropas Savienības valstu karti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!