Foto: DELFI

Ne velti jau mūsu senči vasaras saulgriežus uzskatīja par auglības laiku, kad daba spēj parādīt visspēcīgākās enerģijas. Mīts vai patiesība, bet daudziem Jāņu nakts asociējas ar papardes zieda meklēšanu jeb iztulkojot šo pārnesto nozīmi – otrās pusītes meklēšanu, atrašanu un daudziem arī mīlēšanos. Ja gadījies, ka tieši šajā maģijas pilnajā naktī ir ieņemts mazulis, vai nav interesanti uzzināt jau tagad, kāds, iespējams, bērniņš būs, kad piedzims un paaugsies? Portālam "Cālis" prognozes par papardēs "atrastajiem" izsaka astroloģe Rita Riekstiņa.

Dziesmu ieskautā un gādīgas Vēža zīmes paspārnē ieņemtie papardes zieda bērni pavisam attālēs vien atgādinās laiku, kad tikuši ieņemti. Līgo nakts darbu/nedarbu ražā dominēs diezgan spēcīga uguns enerģija un pretestība sistēmai. Tie būs bērniņi, kas diezgan izteiksmīgi rīkosies savās interesēs, kas uzdrīkstēsies un arī riskēs.

Viņi pārsteigs ar gatavību rīkoties ikvienā situācijā, kas nāks viņu ceļā, grūtības kā tādas viņiem būs izaicinājums. Tikai šim izaicinājumam ir jābūt ar vēl nezināmu un nepazīstamu garšvielu, tādai, kas mazliet mulsina un kož mēles galā.

Tie būs bērni, kas pieprasīs nestandarta pieeju situācijām gan mājās, gan sabiedrībā. Audzināšanas procesā prasīsies pēc ar vien jaunām un kreatīvām metodēm. Ja jūs esat vecāki, kuri mīl visu ieplānot, pārdomāt un dzīvot pēc saviem plāniem, tad sagaidiet savā ģimenē šo brīnumu – bērniņu, kurš jums mācīs paļauties uz savu iekšējo impulsu, rīkoties mirkļa iespaidā, izjust dzīves pulsāciju.

Jūs varat būt droši, garlaicīgi nebūs nekad, miera nebūs nekad. Ja vien bērniņš nepasteigsies un nepievienosies vēl marta sākumā. Šajā gadījumā gan ūdens stihija papildinās jūsu dārgumu ar plašu emociju buķeti, piešķirot ne vien maigumu un empātiju, bet arī spēju ļauties mīlestībai un draudzībai.

Papardes zieda bērniņam būs nepieciešami cilvēki, turklāt viņš ļoti prasmīgi ar tiem apiesies. Pie izteiktākas uguns enerģijas izpausmes, vienīgi neviens pat nenojautīs par šīm spējām un vecāku pašu rokās būs šo resursu ievirzīt pareizajās sliedēs. Īsāk sakot – vai nu jūs iemācīsiet viņu, kā to likt lietā kvalitatīvi, vai arī ap pirkstu tīs tieši jūs pašus.

Viņi nāks ar spicu un asu valodiņu, spēcīgu virzošu enerģiju un pilnu krūti mīlestības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!