Pasaules operzvaigzne Maija Kovaļevska kopā ar pianisti Dzintru Erlihu un basu Krišjāni Norveli radījusi latviešu kamermūzikas albumu "Ar siltu sirdi", kā dāvanu Latvijas simtgadē un ģimenēm ar īpašiem bērniņiem. Visi ienākumi no albuma pārdošanas nonāks īpašo bērniņu atbalstam.

Visi trīs mūziķi aicina uz labdarības koncertu un albuma "Ar siltu sirdi" prezentāciju, kas notiks šī gada 1. jūnijā pulksten 19 Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē. Koncertā skanēs latviešu komponistu kamermūzika, kā arī garīgā mūzika. Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" kasēs un mājaslapā "Bilesuparadize.lv".

1. jūnijs ir arī starptautiskā bērnu aizsardzības diena. "Visi ienākumi no koncerta biļešu un albuma "Ar siltu sirdi" tirdzniecības sniegs praktisku palīdzību ģimenēm ar īpašajiem bērniņiem. Tikai mēs paši varam veidot sabiedrību ar dvēseli, kurā ģimene un pats cilvēkbērns ar īpašām vajadzībām justos piederīgs, vajadzīgs, nozīmīgs, mīlestības un uzmanības vērts," vēsta "Ziedot.lv" vadītāja Rūta Dimanta.

Mūziķu veidotais albums "Ar siltu sirdi" ir kā veltījums Latvijas simtgadei. Tajā iekļautas skaistākās latviešu komponistu solodziesmas un klavierdarbi, kurus ieskaņojusi Maija Kovaļevska, Krišjānis Norvelis un Dzintra Erliha. Albuma digitālu kopiju par ziedojumiem var iegādāties "Arsiltusirdi.lv" un saņemt e-pastā.

Labdarības akcija "Ar siltu sirdi" aizsākusies ar Maijas Kovaļevskas un Dzintras Erlihas koncertiem Austrālijā šī gada aprīlī un maijā, gūtos ienākumus veltot Latvijas bērniem ar īpašām vajadzībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!