Hanna Mondži ir jauna sieviete no ASV, kura laida pasaulē dēliņu, bet dzīves apstākļu dēļ nolēma viņu nodot adopcijai. Stundu pirms mazuļa nodošanas jaunajiem vecākiem, jaunā mamma ierakstīja video sveicienu savam dēlam, lai viņš zinātu, ka sieviete šādu soli spērusi tikai mīlestības vārdā pret mazuli. Video aizkustinājis tūkstošiem sociālo tīklu un "Youtube" lietotājus.

Jūtas štata iedzīvotājai Hannai nule kā bija nosvinēta 18. dzimšanas diena, kad viņa saprata, ka ir stāvoklī. 2015. gada septembrī, kad Hanna bija 8. grūtniecības nedēļā, bērna tēvs, jaunietes draugs Keidens pēkšņi nomira. Jaunietei nebija viegla izvēle – taisīt abortu, dzemdēt mazuli un audzināt to vienai vai arī nodot adopcijai.

A post shared by Hannah Mongie (@ihannah262) on May 13, 2017 at 12:20pm PDT

Hanna nolēma mazo laist pasaulē, bet tā kā saprata, ka viņai nav nekādu iespēju bērnu audzināt vienai, jauniete pieņēma lēmumu atrast gaidāmajam dēliņam mīlošus vecākus. Viņai tas izdevās. Ģimene, ko izvēlējās Hanna, nodarbojas ar tā dēvēto atklāto adopciju – viņiem ir vairāki pieņemtie bērni, bet viņi visi atrodas ciešā kontaktā ar saviem bioloģiskajiem vecākiem, kuri kaut kādu iemeslu dēļ nevar bērnus audzināt paši. Hanna ļoti sadraudzējās ar sava dēla topošo mammu Emīliju, un tagad viņas ir labākās draudzenes.

A post shared by Hannah Mongie (@ihannah262) on Dec 1, 2017 at 2:06pm PST

Hannas dēls Tegerts Keidens vai saīsināti Tegs nāca pasaulē 2016. gada martā. Mamma un mazais pirmās dzīves dienas pavadīja kopā, bet burtiski stundu pirms dokumentu parakstīšanas par adopciju Hanna nolēma uzņemt video kā vēstījumu sava dēliņam, lai viņš zinātu, kādēļ bērns tiek nodots citā ģimenē un saprastu, ka viņa ir puisēna bioloģiskā mamma, kura vienmēr viņu mīlēs.

A post shared by Hannah Mongie (@ihannah262) on Mar 18, 2017 at 11:51pm PDT

Deviņas minūtes garais video izdevās ļoti emocionāls, sava stāsta laikā Hanna, skatoties uz savu jaundzimušo dēliņu, nespēj valdīt asaras. Viņa Tegam saka to, cik ļoti viņu mīlēja Keidens, kurš bija pārliecināts, ka viņiem ar Hannu būs dēls, par to, kā iegrozījušies dzīves apstākļi un cik grūts bijis šis lēmums viņu nodot citā ģimenē.

A post shared by Hannah Mongie (@ihannah262) on Aug 28, 2017 at 9:46am PDT

Šogad 6. janvārī, divus gadus pēc video ieraksta, Hanna nolēma ar to padalīties feisbukā, "Love What Matters" profilā. Video aizkustinājis tūkstošiem cilvēku. "Šis video tapa, lai viņš varētu atskatīties un saprast, ka šis lēmums tika pieņemts tikai mīlestības vārdā," tā uzsver pati Hanna. "Lai viņš nekad nevarētu padomāt, ka es nolēmu no viņa atbrīvoties vai ka nemīlu viņu. Viņam vienmēr jāzina, ka es viņu mīlu par visu vairāk uz pasaules," apgalvo Hanna.

A post shared by Hannah Mongie (@ihannah262) on Dec 31, 2017 at 12:37am PST

Kā telekanālam "KTVU" pastāstīja Hanna, tagad viņa ar dēliņu tiekoties vairākas reizes mēnesī, viņš aug viņas acu priekšā. Hanna arī savā "Instagram" profilā regulāri ievieto fotogrāfijas ar dēliņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!