Foto: Shutterstock
Rīgā dzīvojošo maznodrošināto ģimeņu vecāki aicināti pieteikt bērnus bezmaksas vasaras un rudens brīvlaiku nometnēm.

Rīgas domes Labklājības departaments piedāvā "Nometnes/pārgājienus bērniem un jauniešiem no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm" projekta "Mēs par veselīgu Rīgu – daudzveidīgi un pieejami veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi!" īstenošanas gaitā.

Nometnes norises periods: jūlija beigas, augusts, rudens skolu brīvlaiks (precīzi nometnes datumi ar katru ģimeni tiks izrunāti individuāli).

Dienas nometnes notiks trīs dienu garumā no pulksten 10 līdz 16,bez nakšņošanas.

Nometnēs iekļauts: tematiskās nodarbības bērniem (dažādu sporta veidu nodarbības, izglītojošas nodarbības par veselīgu uzturu, atkarību profilaksi, personu garīgo veselību stiprināšanas nodarbības, radošo darbnīcu nodarbības, komunikācijas un saliedēšanas uzdevumi, pārgājieni, nodarbības svaigā gaisā u.c.), ēdināšana (siltas pusdienas un uzkodu pauze), transports nometnes laikā.

Dalībnieku vecums 7- 10 un 11-14 gadi.

Kā pieteikties? Vecākiem, kuri vēlas pieteikt savus bērnus nometnēm, jāzvana Rīgas domes Labklājības departamenta projekta koordinatorei Ilonai Segliņai pa tālruņa numuru 67037314 vai 25622407.

Potenciālajiem dalībniekiem būs jāslēdz līgums ar nometnes organizētājiem un katram bērnam būs nepieciešama ārsta izziņa, kurā bērnam ļauts piedalīties nometnē. Nometnes paredzētas tikai bērniem no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!