Foto: Shutterstock
Rīgas iedzīvotājiem, sākot no šā gada 11. oktobra, būs iespēja bez maksas apgūt kursu "Mīlestības terapija manam bērnam un man".

Nodarbības notiks Mīlestības mājā, Gustava Zemgala gatvē 48, Rīgā, no 11. oktobra trešdienu vakaros laikā no pulksten 17.30 līdz 20.30. Rīdziniekiem šīs nodarbības apmaksā Rīgas domes Labklājības departaments.

Šis ir apmācību cikls vecākiem, kurā tiek piedāvāts apgūt vairākus ļoti praktiskus bērnu audzināšanas un mācīšanas instrumentus, ko izmanto savā darbā ar bērniem Mīlestības pedagoģija.

"Mīlestības pedagoģija un terapija" ir inovatīva, Latvijas speciālistu radīta, pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērnu apmācīšanas un audzināšanas sistēma, kuras mērķis ir audzināt izglītotu, radošu cilvēku, kas dzīvo un attīstās saskaņā ar savu iekšējo būtību. Apmācību sistēmā tiek integrētas psiholoģiski terapeitiskas metodes, kas palīdz bērniem atjaunot radošumu un mazināt dažādas emocionālās grūtības un trauksmes, paaugstināt iniciatīvu un pašvērtējumu, iemācīties veidot emocionāli stabilas attiecības ģimenē, skolā un ar citiem bērniem.

Katra soļa apguves nodarbība ilgst trīs stundas, un tā sastāv no trim daļām: lekcija, pārdomas, kas palīdz atrast saikni starp dzirdēto un sevi un praktisks vingrinājums Mākslas terapijā, kas teorētisko ilustrē praktiski.

Reģistrēties nodarbībām var šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!