Foto: Shutterstock
Novembrī un decembrī Latvijas valsts mežu (LVM) dabas parkā Tērvetē norisināsies vides radošās darbnīcas pirmsskolas un 1., 2. klases skolēnu grupām.

Novembrī LVM dabas parks Tērvetē gaidīs ciemos mazos meža draugus uz divām darbnīcām, kuras vadīs atraktīvo Rūķu saime. Rūķīšu mežā no 1. līdz 9. novembrim bērni tiek aicināti iepazīt rudens norises dabā, līdzdarbojoties vides darbnīcā "Mārtiņdienas piedzīvojums Rūķu ciemā", savukārt no 12. līdz 23. novembrim mazajiem apmeklētājiem būs iespēja kopīgi gatavot un atzīmēt Latvijas dzimšanas dienu, iesaistoties darbnīcā "Daudz laimes, mana zaļā Latvija!".

Savukārt decembrī LVM dabas parks Tērvetē ļausies Ziemassvētku sajūtām – tām netveramajām, sirds siltajām, brīnumu gaidošajām, tām saviļņojošām un piparkūku saldajām. Mazuļus Pasaku mežā gaidīs Rūķu saime ar īpašām ziemas sajūtu iedvesmotām darbnīcām: no 26. līdz 30. novembrim varēs iepazīt ziemu dabā vides darbnīcā "Ziemas vārtu atvēršanas svētki", turpretim no 3. līdz 7. decembrim bērni ir aicināti iepazīt meža Pasaku vides darbnīcā "Ziemas pasaka Rūķu sētā".

Radošās darbnīcas caurvij dabas izziņas stāsti, darbošanās ar koku un senajiem galdniecības piederumiem, kā arī pārsteigumu istabas apmeklējums, kur mīt rotaļas un noslēpumi. Radošās nodarbības ilgums līdz divām stundām, bet vides radošo darbnīcu laiki pulksten 10, 12 un 14.

Plašāku informāciju par tematiskajām vides darbnīcām un pieteikšanos var uzzināt pa tālruni 28309394 vai 63726212.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!