Foto: Shutterstock

Šī gada pirmajos sešos mēnešos "Latvijas Pasta" nodaļu klienti saziedojuši 9000 eiro, kuri nodoti labdarības organizācijas "Ziedot.lv" programmai "Mazajām sirsniņām". Saziedotie līdzekļi palīdzēs 27 bērnu ārstēšanai un rehabilitācijai.

Ziedojumu kastītes izvietotas visās 480 "Latvijas Pasta" nodaļās, un par uzņēmuma klientu šāgada janvārī–jūnijā saziedotajiem līdzekļiem nepieciešamā rehabilitācija un ārstnieciskā terapija nodrošināta bērniem no septiņiem līdz 18 gadiem. Saņemtā terapija būtiski uzlabo mazo pacientu veselību, veicina attīstību un ceļ viņu dzīves kvalitāti.

No 1. jūnija līdzekļu vākšana turpinās citai programmai – "Piepildi bērniņa sapni", kas palīdz bērniem un pusaudžiem ar kustību traucējumiem.

Šī programma sniedz palīdzību bērniem un pusaudžiem ar kustību traucējumiem, nodrošinot regulāru un inovatīvu rehabilitāciju, kas ļauj kļūt patstāvīgākiem un iekļauties vienaudžu sabiedrībā. "Ziedot.lv" vērsušies jau 17 bērni un jaunieši ar kustību traucējumiem, kam steidzami nepieciešama rehabilitācija. Lai visiem bērniem un jauniešiem būtu iespējams nodrošināt rehabilitāciju, nepieciešami 79 367 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!