Foto: Shutterstock
Sestdien, 1. septembrī, pulksten 10 bērni un jaunieši ir aicināti piedalīties tradicionālajā "Mugursomu skrējienā", kas norisināsies Rīgas centrā. Tajā var piedalīties skolēni vecumā no septiņiem līdz 12 gadiem. Paralēli skrējienam, norisināsies "Brain Games" prāta spēļu turnīrs, "Zinoo ilūziju šovs", kā arī visiem būs iespēja nofotografēties pie atraktīviem, vasarai veltītiem foto objektiem.

Šī vasara noteikti paliks daudziem atmiņā kā silta, saulaina un piedzīvojumiem bagāta. Ja vasarā neizdevās īstenot plānotās ieceres, modes un izklaides centrs "Rīga Plaza" piedāvā atgūt nepaspēto. Skolas sagaidīšanas pasākumā – "Mugursomas skrējiens", ikviens skolēns vecumā no 7 līdz 12 gadiem, varēs fiziski un morāli jau sagatavoties skolai vārda tiešākajā nozīmē. Pasākuma laikā dalībniekiem būs nepieciešams izpildīt dažādus erudīcijas uzdevumus un izmantot skolā iegūtās zināšanas, lai pārspētu pārējos un iegūtu vietu uz pjedestāla. Visi skrējiena 200 dalībnieki tiks pie jaunām "Nike" somām, savukārt pirmo trīs vietu ieguvēji saņems arī īpašas balvas no skrējiena.

Tāpat pasākuma apmeklētējus ar interesantiem priekšnesumiem iepriecinās "Zinno Ilūziju šovs".

Pieteikties pasākumam iespējams šeit. Taču pirms pieteikšanās ikvienam jāiepazīstas arī ar dalības nolikumu, kas ir atrodams šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!