Foto: instagram.com/sophiecachia_/
Sievietes ir dažādas – cita grūtniecības laikā savu punci sargā un slēpj no svešām acīm iespējami ilgāk, bet ir arī tādas, kuras atklāti savas ķermeņa aprises demonstrē visiem, kuri vien ir gatavi uz to skatīties.

Lūk, Sofija, kura nu jau ir kļuvusi par mammu diviem bērniem, savā "Instagram" kontā regulāri fiksē savas dzīves notikumus, tostarp grūtniecību un pat dzemdības! Bet šoreiz ne par to, bet gan par sievietes vēstījumu citiem – smukas bildes ar punci itin nemaz neliecina, ka sieviete tikpat labi jūtas kā izskatās. Viņa atzinusi, ka, jā, ir gana daudz glamūrīgu foto, lai gan patiesībā pati grūtniecības laikā, īpaši tuvojoties finiša taisnei, jutusies nebūt ne tik labi un arī ikdienā viņas vizuālais tēls nemaz nelīdzinās skaistajām fotogrāfjām.

Daudzām sievietēm, redzot citas grūtnieces pievilcīgās bildes, parādās milzu stress, salīdzinot bildēs redzamo spozmi ar savu reālo ikdienu. Sievietēm šķiet, ka viņām noteikti jābūt skaistām, kā slavenībām fotogrāfijās. Tādēļ bieži vien topošās mammas ir ļoti sarūgtinātas un izjūt daudz kompleksu par to, ka pašas neatbilst sociālajos tīklos radītajam tēlam.

Bet Sofija nolēma celt gaisā šo problēmu. Viņa ir viena no tām, kurai, iespējams, vēlētos līdzināties citas topošās mammas: viņa ir skaista, laimīga un vienmēr ideālā formā. Tas šķiet absolūti neticami: stilīgs apģērbs, labs manikīrs un skaista frizūra – un tas viss laikā, kad viņa puncī iznēsā mazu cilvēciņu.

A post shared by Sophie Cachia (@sophiecachia_) on Dec 25, 2016 at 4:11am PST

A post shared by Sophie Cachia (@sophiecachia_) on Dec 12, 2016 at 12:28am PST

A post shared by Sophie Cachia (@sophiecachia_) on Dec 4, 2016 at 11:57pm PST

A post shared by Sophie Cachia (@sophiecachia_) on Nov 20, 2016 at 3:35am PST

A post shared by Sophie Cachia (@sophiecachia_) on Nov 19, 2016 at 1:10pm PST

A post shared by Sophie Cachia (@sophiecachia_) on Nov 16, 2016 at 5:18pm PST

Un Sofija nebaidās parādīt īsto patiesību par grūtniecību, un pat par dzemdībām! Pēc visām savām ideālajām fotogrāfijām Sofija publicējusi bilžu kolāžu un uzrakstījusi ļoti svarīgu vēstījumu:

"Man šķiet, ka esmu krāpniece. Es lieku glamūrīgas fotogrāfijas, kurās man nav neviena trūkuma. Un lai gan es patiešām cenšos sevi kopt un labi izskatīties, man šķiet, ka vairums meiteņu nesaprot, ka tās ir tikai fotogrāfijas.

Es saņēmu daudz apbrīnas pilnu komentāru ar izsaucieniem "Wow! Tu izskaties satriecoši!" un "Neticami! Kā tev izdodas izskatīties tik labi?" Citas rakstīja, ka gribētu izskatīties tāpat kā es. Bet es, lūk, ko teikšu: fotogrāfijās mani mati ir ieveidoti – tagad tie ir sasieti astē. Es izmantoju iedeguma losjonu, bet kosmētiku uzliku uz 30 minūtēm. Bez tam mana slaidā figūra ir liels fotofiltru un veiksmīgi izvēlēta rakursa nopelns.

Man ir tikai 26 gadi, bet dažreiz man jāpieliek daudz pūļu, lai izskatītos labi. Es rūpējos par savu imidžu un lepojos ar to. Katru dienu es veidoju frizūru, uzlieku kosmētiku, iedeguma krēmu un veicu dažādas citas skaistuma procedūras. Bet tagad, kad esmu 33. grūtniecības nedēļā, es jūtos briesmīgi neveikla. Es pastāvīgi svīstu un esmu dīvainu smaržu avots, un nesaprotu to izcelsmi.

Pie visa tā tīrīšana manās mājās netiek pārtraukta nekad, un pa māju es reizēm staigāju krūšturī un treniņbiksēs. Domāju, ka tas ir pazīstami daudzām meitenēm.

Tādēļ nesaki man: "Es gribēto izskatīties kā tu!" Man patiešām ir patīkams šis kompliments, bet pēdējais, ko es vēlētos – izskatīties kā cilvēks, kuram viss un vienmēr izdodas ideāli," Sofijas teikto publicējis "Littlethings".

A post shared by Sophie Cachia (@sophiecachia_) on Nov 20, 2016 at 8:32pm PST

Nu jau Sofija atkal ir "vecajās" formās – bildējoties ar saviem bērniņiem un izskatoties lieliski, bet nu jau kā jaunā mamma.

A post shared by Sophie Cachia (@sophiecachia_) on Aug 22, 2017 at 7:39pm PDT

A post shared by Sophie Cachia (@sophiecachia_) on Aug 25, 2017 at 11:13am PDT

A post shared by Sophie Cachia (@sophiecachia_) on Jul 31, 2017 at 7:55pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!