Foto: Publicitātes foto

Labdarības organizācija "Ziedot.lv" un tirdzniecības komplekss "Spice", atklājot divus interaktīvus ziedojumu stendus, paplašinājusi veikala apmeklētāju iespējas ziedot gan noderīgas mantas līdzcilvēkiem, gan naudu aktuālākajiem labdarības projektiem.

Stendā "Ziedojumi", kas novietots pie veikala informācijas centra, ir kastes skaidras naudas ievietošanai, kā arī terminālis ziedošanai ar maksājumu karti. Apmeklētājs var izvēlēties, kādam projektam tieši un kādu naudas summu atvēlēt – SOS bērnu ciematiem, Dakteru Klaunu projektam, "Patversme.lv" četrkājainajiem draugiem vai kādam no "Ziedot.lv" labdarības projektiem.

Savukārt "Palīdzības sienā" ar trīs nodalījumiem var ievietot apģērbus un apavus, kā arī noderīgas lietas pirmajam mazuļa pūram. Ziedojumi katru mēnesi tiek nogādāti aptuveni 260 mazturīgām vai ārkārtas situācijā nonākušām ģimenēm. Statiska liecina, ka vairāk nekā 500 sieviešu ik gadu nonāk Latvijas dzemdību nodaļās, lai dotu dzīvību bērnam bez atbalsta!

Izveidotais ziedojumu stends atrodas tirdzniecības centra 3. stāvā pie liftiem, aizstājot līdzšinējo stendu, kas atradās pie B ieejas un kurā katru gadu tika ziedotas 144 tonnas apģērba.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!