Foto: Shutterstock
Bērna ienākšana ģimenē ir ļoti jauks dzīves notikums, taču nereti šīs jaunās pārmaiņas var radīt arī problēmas pāra attiecībās. Lai palīdzētu topošajiem un jaunajiem vecākiem šo notikumu uztvert tikai ar prieku, tiek rīkotas bezmaksas lekcijas.

Rīgas domes Labklājības departaments sadarbībā ar biedrību "Cēsu ģimenes centrs" aicina topošos un jaunos tētus un mammas uz bezmaksas nodarbībām "Bērns ienāk ģimenē: pārmaiņas pāra attiecībās un tēva loma jaundzimušā bērna dzīvē, tēva ietekme un ieguldījums bērna agrīnajā attīstībā".

22. maijā no pulksten 17 līdz 19.30 Rīgas veselības centra filiālē "Imanta" šo nodarbību vadīs psiholoģe, ģimenes psihoterapeite Dr. Psych Ilona Laizāne, savukārt 29. maijā no pulksten 17 līdz 19. 30 Rīgas veselības centra filiālē "Ziepniekkalns" nodarbību vadīs ģimenes psihoterapeits Aldis Miglinieks.

Nodarbības ietver izglītojošu informāciju par pārmaiņām pāra attiecībās, bērnam ienākot ģimenē, un tēva loma jaundzimušā bērna dzīvē, tēva un mātes lomas un sadarbība bērna veiksmīgai attīstībai. Nodarbībās arī tiks pārrunāts, kā bērniņa gaidīšanas laikā mainās pāra savstarpējās attiecības, un pastāstīts, kā topošais tētis pats var sagatavoties pārmaiņām dzīvē, kā arī atbalstīt un palīdzēt topošajai mammai.

Lai pieteiktos izvēlētajai nodarbībai, interesenti aicināti rakstīt uz e-pasta adresi: ardes@inbox.lv vai zvanīt pa tālruņa numuru 26938883.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!