Turpinot "ZinZINOO" ciklu par tehnoloģijām, šoreiz raidījuma vadītājs Marģers ieskatās tehnoloģiju vēsturē no pirmajiem cilvēku izgudrojumiem tālā senatnē līdz virtuālajai realitātei un robotiem mūsdienās.

Šoreiz "ZinZINOO" praktiskais eksperiments arī būs par tehnoloģijām – laboratorijā no divām sastāvdaļām taps īpašs vāciņš tālrunim. To izgatavot pa spēkam būs ikvienam tehnoloģiju fanam! Bet mazie "ZinZINOO" eksperti paši dosies virtuālās realitātes pasaulē un izteiks savas drosmīgākās nākotnes prognozes.

"Cālis" sadarbībā ar LMT piedāvā noskatīties izklaidējoši izglītojošu raidījumu "ZinZINOO" zinātkāriem bērniem un jauniešiem. Jaunākā epizode stāsta par mūsdienu tehnoloģijām.

Raidījumus "ZinZINOO" veido Zinātkāres centra "ZINOO" speciālisti. Zinātkāros prātus pirmajā sezonā izaicinās 25 raidījumi, ik nedēļu piedāvājot divas atklājumiem bagātas sērijas ar iespaidīgiem zinātniskiem eksperimentiem, smieklīgiem jokiem un pavisam nopietnām sarunām par aizraujošo un neizdibināmo zinātnes pasaulē.

Skaties ZinZINOO arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!