Nākotne ir tuva un tāla vienlaikus, kā arī nedaudz bailīga. Cilvēki vienmēr ir prātojuši, kas viņus sagaida un izteikuši drosmīgas nākotnes prognozes un pareģojumus.

Raidījuma "ZinZinoo" vadītājs Marģers ir apkopojis Īlona Maska, viena no mūsdienu redzamākajiem cilvēkiem, pareģojumus par cilvēku dzīvi uz Marsa, tehnoloģijām un mākslīgo intelektu. Savās nākotnes vīzijās dalās arī mazie "ZinZinoo" eksperti.

"Cālis" sadarbībā ar LMT piedāvā noskatīties izklaidējoši izglītojošu raidījumu "ZinZinoo" zinātkāriem bērniem un jauniešiem. Šoreiz raidījuma tēma ir nākotne un skatītājiem ir iespēja iegūt jaunas zināšanas, pašiem izgatavojot papīra skaļruni.

"ZinZinoo" praktiskajā eksperimentā šoreiz no trīs sastāvdaļām 15 minūšu laikā taps papīra skaļrunis jeb skaņas pastiprinātājs bez vadiem. Tas noteikti kalpos tikpat labi kā modernākās skaņu tehnoloģijas!

Raidījumu veido zinātkāres centra "Zinoo" speciālisti. Zinātkāros prātus pirmajā sezonā izaicina 25 raidījumi, ik nedēļu piedāvājot divas atklājumiem bagātas sērijas ar iespaidīgiem zinātniskiem eksperimentiem, smieklīgiem jokiem un pavisam nopietnām sarunām par aizraujošo un neizdibināmo zinātnes pasaulē.

Skaties "ZinZinoo" arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē "LMT Straume" un šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!