Foto: DELFI
Portāls "Cālis.lv" ir Latvijas senākais un lasītākais interneta forums ģimenēm, kas jau 15 gadus informē, izglīto un iedvesmo vecākus par visu, kas tiem ir svarīgs. Svinot 15 darbības gadus, portāla komanda sadarbībā ar valodu skolu "Skrivanek Baltic" no 3. līdz 8. jūlijam organizē īpašu vasaras piedzīvojumu nometni bērniem vecumā no 7 līdz 10 gadiem, kura solās kļūt par jūsu bērnu grandiozāko vasaras notikumu.

"Cālis.lv" piedzīvojumu nometne norisināsies atpūtas kompleksā "Turbas". Bērni mitināsies labiekārtotos numuriņos, bet, ņemot vērā apkārt esošo meža ieloku, nometne sniegs piedzīvojumiem pilnas sajūtas ikvienam tās dalībniekam. Nometnes programma paredz ieraudzīt un piedzīvot savas zemes brīnumus – izzināt latviešu tradīcijas, lasīt dabas norādes, iepazīt mūsu zemē dzīvojošos dzīvniekus un kultūras zīmes, lai izglītotu un koptu latvisko garu bērniem jautrā un aizraujošā veidā.

Tomēr, saprotot pasaules globalizāciju, nometnes dalībnieki ik dienu apgūs angļu valodu radošā un interaktīvā veidā – spēlējot spēles, pildot komandu uzdevumus un gūstot zināšanas dažādos citos, interesantos veidos.

Lai nometnes programma bērniem būtu vēl interesantāka un aizraujošāka, bērni darbosies ciltīs, katru dienu kopīgi pildot dažādus uzdevumus. Cilšu vienojošā piederības sajūta mācīs bērniem darboties komandā un labāk sadraudzēties ar pārējiem nometnes dalībniekiem.

Maksa par aizraujošāko vasaras nometni ir 240 eiro (ieskaitot PVN) un šajā summā ir iekļauti:

  • transporta izdevumi par autobusu, kas bērnus aizgādās turp un atpakaļ uz nometni no Rīgas centra;
  • dzīvošana labiekārtotās viesnīcas istabiņās atpūtas kompleksā "Turbas", Tīnūžu pagastā, Ikšķiles novadā;
  • ēdināšana 5 reizes dienā;
  • 25 angļu valodas nodarbības profesionālu pasniedzēju vadībā;
  • uzdevumu pildīšanai nepieciešamie materiāli;
  • pasniedzēju izdevumi.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!