Foto: Publicitātes attēls

Maza bērna āda ir jutīga un plāna, un tai nav piemēroti visi ādas kopšanas līdzekļi. Dermosil Sensitive līdzekļu sērijā ietilpst droši līdzekļi 0–3 gadus veciem bērniem.

Sensitive sērijā, kas jau ilgstoši ir iekļauta Dermosil produktu klāstā, tagad arī ģimenes mazākajiem locekļiem ir pieejami līdzekļi, kas atzīti par drošiem 0–3 gadus veciem bērniem.

Katram Dermosil līdzeklim pirms tā laišanas tirgū tiek veikts visaptverošs drošības novērtējums, bet maziem bērniem paredzētiem līdzekļiem tiek veikts īpaši precīzs papildu novērtējums.

Kā droši mazu bērnu ādai tika klasificēti 20 Sensitive sērijas līdzekļi. Novērtējumā netika iekļauti, piemēram, dezodoranti un līdzīgas preces, kas netiek lietotas mazu bērnu ādai.

Lai līdzeklis būtu drošs bērniem, kas jaunāki par 3 gadiem, tam ir jābūt arī mikrobioloģiski tīrākam nekā parastam līdzeklim un tas nevar saturēt smaržvielas, krāsvielas vai vispārīgi kairinošas vielas.
Somijas Astmas un alerģijas asociācija Sensitive līdzekļiem ir piešķīrusi hipoalerģiskas preces zīmi, kas vēl vairāk apstiprina līdzekļu drošību.

Savukārt vecākiem bērniem Dermosil sortimentā ir sērija Jr., kas arī ir speciāli izstrādāta bērnu maigai un jutīgai ādai. Produktiem no šīs sērijas piemīt svaigs un viegls hipoalerģisko smaržvielu aromāts.

Dermosil kosmētiku iespējams iegādāties tikai uzņēmumā oficiālajā interneta veikalā www.dermosil.lv

Dermosil uzņēmuma pamatā ir kvalitatīvas ādas kopšanas produkcijas vienkārša, ātra un droša iegādes ideja. Pasūtījumu lielais apjoms un produkcijas izplatīšana bez starpnieku iesaistes nodrošina uzņēmumam iespēju saglabāt labu augstas kvalitātes un pieņemamas cenas attiecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!