Foto: Publicitātes attēls
Sabiedriskā labdarības fonda "Svētās Sofijas bērnu hospiss", fotogrāfa Olgas Ivanovas un universālveikala "Elkor Plaza" kopīgi organizētajā labdarības akcijā "Īpašo bērnu sapņi" septembrī saziedoti 941,08 eiro.

Akcija tika rīkota, lai pievērstu sabiedrības uzmanību šo bērnu problēmām, kā arī, lai atbalstītu bērnu attīstības centra darbību, piemēram, šobrīd centrā bērniem ar īpašām vajadzībām tiek veidota Sensorā istaba (Maņu, sajūtu istaba), kuras izmaksas ir aptuveni 8000 eiro.

Šī telpa palīdzēs bērniem ar smagu invaliditāti – uzlabos smadzeņu darbību, un kā rezultātā, bagātinās viņu dzīvi. Septembrī saziedotie līdzekļi tiks ieguldīti šīs īpašās istabas tapšanā, kuras atklāšana ir paredzēta decembra beigās.

Svētās Sofijas bērnu hospiss un universālveikals "Elkor Plaza" saka vislielāko paldies visiem, kuri ziedoja, šiem mīļajiem, slimajiem bērniem! Kopā mēs varam palīdzēt!

Svētās Sofijas bērnu hospiss ir sabiedrisks labdarības fonds, kurš nodarbojas ar palīdzības sniegšanu ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām. Lielākā daļa bērnu ir ar autiskā spektra traucējumiem, bērnu cerebrālo trieku vai jebkāda cita veida traucējumiem attīstībā. Fondā pēc dažādas palīdzības, ar katru gadu griežas ar vien vairāk ģimeņu. Dažām ir svarīgi apmeklēt nodarbības Svētās Sofijas bērnu hospisā par brīvu, citiem nepieciešamas paliatīvās aprūpes vizītes Latvijas vistālākajos punktos, bet daudzām ģimenēm ir vienkārši svarīgi kopā būšanas pasākumi gan svētkos, gan arī dievkalpojumos.

Vairāk par fonda darbību www.deti-hospis.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!