Foto: Publicitātes foto
Deju un vingrošanas studija Mini Fandango uzņem bērnus un jauniešus vecuma grupās 4-6 g., 7-9 g, 10-13 g. Nodarbībās mazie mācās pirmos deju soļus, attīsta muzikalitāti, kustību koordināciju un vispārējo fizisko sagatavotību. Pamazām sākam apgūt klasiskās un estrādes dejas pamatelementus, akrobātiku, vēlāk- džeza un laikmetīgo deju. Nodarbībās tiek integrēti arī jogas elementi- mācāmies pareizi elpot, meditēt un atbrīvoties.


Deju studija Mini Fandango vispusīgi attīsta jauno dejotāju fiziskās iespējas un radošo talantu. Vērīgi izturamies pret katra bērna dotumiem, koriģējam stāju un gaitu. Vajadzības gadījumā studijā ir iespēja saņemt sertificētas fizioterapeites, kā arī psihoterapeites konsultāciju.

Deju nodarbības notiek 2x nedēļā 4 - 6 gadīgajiem (otrd. un ceturtd.pl.17.00), 3x nedēļā 7 - 9 g.v. (pirmd., trešd., piektd. pl.18.15) un 10 - 13 g.v. (pirmd., trešd., piektd. pl. 17.00).

Atsevišķi vai paralēli deju nodarbībām ir iespēja apmeklēt vingrošanas nodarbības 2x nedēļā otrd. un cet. pl. 17.45.

Ziemas Saulgriežu laikā studija rīko atklāto stundu, kad vecāki var novērtēt apgūto un iemācīto. Maijā studijas grupas uzstājas atskaites koncertā. Jūnijā līdz Līgo svētkiem turpinām nodarbības, jūlijā rīkojam nometni. Uzcītīgākie dalībnieki pieredzes apmaiņas nolūkos piedalīsies bērnu deju festivālos. Paredzētas arī tādas ārpus studijas aktivitātes kā kopīga baleta apmeklēšana.

Deju grupas Fandango pamatsastāvā uzņemam meitenes ar pieredzi dejā vai mākslas vingrošanā no 16 gadu vecuma.

Pieaugušajiem ir iespēja apmeklēt Hatha jogas nodarbības otrdienās un ceturtdienās pl. 19.15 vai individuāli.

Nodarbības notiek deju studijas telpās Kaivas ielā 50/4 , Mežciemā.
Māsām/brāļiem ir 20% atlaide no nodarbību maksas.

Deju studijas Mini Fandango apmācību programma ir licencēta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentā. Tas nozīmē, ka vecāki var atgūt daļu nodarbību maksas.

Pasniedzēji ir pieredzējuši dejotāji, horeogrāfi un pedagogi.

Agnese Vīksniņa- horeogrāfe (LKK), psiholoģe (SPPA), medicīnas māsa (LURMK), medicīniskās jogas instruktore (Stokholmas medicīniskās jogas institūts Mediyoga), Himalaju Trika jogas tradīcijas praktiķe, indiešu klasiskās mūzikas un dejas studente.
Santa Maļinovska- Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas horeogrāfijas nodaļas absolvente.
Evita Birule- laikmetīgās dejas horeogrāfe, Latvijas Kultūras akadēmijas absolvente, Hatha jogas praktiķe.

Deju grupa Fandango tika dibināta 2000.gadā kā profesionālu dejotāju apvienība, kas uzstājas dažādos pasākumos, tv šovos un koncertos gan Latvijā, gan ārzemēs. Bērnu deju studija savu darbību uzsāka 2008.gadā, kad tika iegādātas telpas deju zālei, kas ļāva paplašināt darbības jomu un iesaistīt dejotpriekā arī mazos dejotājus.

Mūsu ikdienu apskati Fandango Facebook lapā!

Informācija, pieteikšanās, jautājumi:
E-pasts: fandango@fandango.lv
Tālr.: 29 241 999, Agnese
Web: www.fandango.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!