Foto: Publicitātes foto

Katram no mums ir savas vēlmes un vīzijas par to, kas ir sapņu mājoklis, taču nav grūti atrast sapņu piepildījumu un vēlmju īstenojumu, kā tas ir šajā gadījumā ar ģimenes ciematu Pipari, kas ir gluži kā radīts tam, lai sāktu jaunu un skaistu ģimenes dzīvi.

Ciemats Pipari lauž visus mītus un stereotipus par to, ka pilsētā nav iespējams izbaudīt ģimenes dzīvi mājā, kur daba ir dažu soļu attālumā, kur ir iespējams ieelpot svaigu gaisu un ļauties klusuma skaņām pēc piesātinātās ikdienas. Tik vien kā 15 minūšu attālumā no centra atrodas miera osta, kas atslābina un ļauj baudīt atpūtu no piesātinātā Rīgas centra. Šajā jaunizveidotajā ciematā vērtības ir daba, svaigs gaiss un labi kaimiņi, un ko gan vēl var vēlēties harmoniskai ģimenes dzīvei? Ciemats Pipari gaida 12 ģimenes, kas vēlas izbaudīt neaizmirstamas dienas vidē, kur par visu ir padomāts.

Ekoloģiska dzīvošana

Plānojot un būvējot ciematu, galvenie pamatnoteikumi bija ekoloģiska un energoefektīva mājokļa būvniecība, tāpēc tiem, kas piekopj zaļo domāšanu un rūpējas par vidi, cerības uz šādu dzīvesvietu arī tiks attaisnotas. Lemjot par labu energoefektīvai mājai, tiek pausta labā griba ekoloģiskas un tīras vides saglabāšanai. Zemo ekspluatācijas izdevumu un apkārtējās vides saudzēšanas rādītāji kalpo, kā neapšaubāma pievienotā vērtība, kuru novērtēs un cienīs gan nākamās paaudzes, gan apkārtējā vide.


Silti un ekonomiski

Ciemats Pipari pavisam noteikti nav stāsts par aukstiem dzīvokļiem, kur par siltumu pretim būs jāsagaida augsti apkures rēķini. Rūpnieciski ražotā mājas sienas vairākslāņu konstrukcija nodrošinās pastāvīgu apkures izdevumu ekonomiju - līdz pat 60%. Efektīva enerģijas izmantošana ir ēkas īpašnieka kapitāls - jo mazāk enerģijas māja patērē, jo vairāk tiek ietaupīts, tāpēc šī mājokļa izvēle ļaus ietaupīt gan savam, gan apkārtējās vides labumam.

Kvalitātes standarti

Drošība, siltums, sakārtotība un ekonomiskums - visas šīs pievienotās vērtības nebūtu iespējamas bez augstākajiem kvalitātes standartiem, un arī šajā jautājumā ciemats Pipari ir soli priekšā gaidītajam. Sākot ar plānošanu un būvniecību, beidzot ar servisu, ģimenes ciemats vienmēr rūpējas par saviem iedzīvotājiem. Katram mājoklim pieguļ 600 kvadrātmetru liels zemes gabals, kur var rīkot dārza ballītes, izbaudīt rotaļas svaigā gaisā, bet dārza entuziasti - pievērsties puķu dobēm. Neatņemama mājokļa sastāvdaļa ir bruģēts celiņš un noliktava dārza rīku uzglabāšanai, taču tālejošiem mērķiem pie katra mājokļa tiks iestādīts kāds lielais koks, kas paliks nākamajām paaudzēm.

Interjers

Ģimenes ciemats Pipari piedāvā izvēli katra gaumei. Ja ir vēlme pēc pilnībā aprīkota mājokļa, iespējams izvēlēties iekārtotu mājokli, kura dizainu veidojis gaumes un elegances uzņēmuma ''MINT Furniture'' dizainers Jānis Rauza. Savukārt tiem, kas vēlas paši radoši izpausties mājas iekārtošanā, pieejami mājokļi ar balto apdari.

Ja vēlies novērtēt ciemata Pipari burvību un miera ostas sajūtu, piesakies apmeklējumam un dodies iepazīt paraugmāju, lai novērtētu un apskatītu brīnišķīgo mājvietu pašu acīm.

Vairāk informāciju par ģimenes ciemata mājokli uzzini www.pipari.eu

Aicinām uz atvērto durvju dienu 3. un 4.oktobrī!
Tālr.: 29184604
Ķimeņu iela, Rāmava, Ķekavas novads.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!