Jau sākot no apmēram 20 gadu vecuma mūsu āda sāk zaudēt spēju ražot kolagēnu, kas ir dzijas veida olbaltumviela, kas nodrošina ādas stingrumu un elastību, pārējo olbaltumvielu starpā tā izceļas ar īpašu izturību pret stiepšanu. Kolagēns sastāda 75–80 procentus ādas struktūrelementu svara, tāpēc tā daudzuma un stāvokļa izmaiņa organismā atspoguļojas mūsu ādā. Kad kolagēns samazinās un tā sintēze kļūst vājāka, rodas krunciņas.

Zviedrijā ražotais uztura bagātinātājs Skin CareTM Collagen Filler iedarbojas uz ādas dziļākajiem slāņiem no iekšpuses, kur tradicionāli sejas krēmi nespēj piekļūt. Tablešu sastāvā ir jūras izcelsmes kolagēns, standartizēto granātābolu un tomātu ekstrakti, astaksantīns un C vitamīns. C vitamīns palīdz uzturēt normālu kolagēna veidošanos un ādas funkciju, aizsargā ādas šūnas no oksidācijas stresa un UV stariem, kas veicina ādas novecošanos. 

Daudz sieviešu satrauc tumši brūni ādas plankumi uz sejas. Šie plankumiņi, kas vēl zināmi kā ādas hiperpigmentācija, rodas intensīvākas brūnās krāsas ādas pigmenta melanīna sintēzes dēļ, kuru izraisa ilgstoša ultravioleto staru iedarbība. Granātābolu ekstrakts, kurā ir dabīgā elagskābe, noslāpē UV staru izraisīto ādas hiperpigmentāciju.

Kā lietot Skin CareTM Collagen Filler?

Dzeriet 2 tabletes dienā, uzdzerot glāzi ūdens. Ādas šūnas pavisam atjaunojas ik pēc 5 nedēļām. Tāpēc, lai pamanītu izmaiņas sejas ādas struktūrā, Skin CareTM Collagen Filler tabletes ieteicams lietot ne mazāk kā 5 nedēļas. Tāpat ir svarīgs dažāds un sabalansēts uzturs, kā arī veselīgs dzīves veids. 

Skin CareTM Collagen Filler tabletes var iegādāties aptiekās vai ražotāja interneta vietnē www.newnordic.lv Ja jums ir jautājumi, zvaniet pa tālruni 67113130, 26952187, rakstiet e-pastu uz info@newnordic.lv vai apmeklējiet interneta vietni www.newnordic.lv

Jūnijā Skin CareTM produktiem 20% atlaide New Nordic interneta veikalā www.newnordic.lv Bezmaksas piegāde uz jebkuru vietu Latvijā. 

"New Nordic" ir skandināvu kompānija, kas tiecas izveidot un saražot labākos un iedarbīgākos dabīgos preparātus saskaņā ar jaunākajiem zinātnes atzinumiem. Mūsu produktos ir lielas aktīvo vielu devas, kuru iedarbība ir balstīta uz klīniskajiem pētījumiem. Tie ir produkti, kas izveidoti un saražoti mūsdienīgās, stingri kontrolētās Skandināvijas medicīnisko preparātu ražotnēs Zviedrijā un Dānijā. 

Sudraba kociņš - "New Nordic" logotips - apliecina mūsu rūpes par Jūsu veselību. Skandināvu mitoloģijā sudraba koks, saukts par "Yggdrasil," simbolizē pasaules kārtību, dabiskumu, dzīvīgumu un augšanas spēju. "Sudraba kociņa" logotips ir kā zīmogs, kas apstiprina augsto produktu kvalitāti, drošību un efektivitāti, un kuram uzticas miljoniem cilvēku visā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!