Foto: Publicitātes foto
Katru gadu Ziemassvētkos LEGO Group radošie komplekti nes prieku miljoniem bērnu visā pasaulē, protams, arī šogad LEGO rotaļlietas ir vairumam bērnu Ziemassvētku vēlmju saraksta augšgalā. Gadu gaitā ir izveidojusies tradīcija, sastādīt Ziemassvētku dāvanu sarakstu ar iecienītākajām LEGO rotaļlietām, sākot ar tām, kas piemērotas pašiem mazākajiem līdz pat jau pieaugušiem LEGO faniem. Šis nav viegls uzdevums, bet beidzot 2015. gada Ziemassvētku dāvanu saraksts ir gatavs!

Pašiem jaunākajiem - dzīvnieki košās krāsās
Aizved savu ģimeni jautrā un aizraujošā ceļojumā uz parku. Tik daudz var mācīties no dabas un dzīvniekiem, kas te dzīvo. Ko ēd vāveres, un vai lāči tiešām visu ziemu guļ savā alā? Ar mašīnu aizbrauc uz parku un noskaidro pats. LEGO DUPLO Mežs: Parks (10584) krāsainajā komplektā iekļauta piknika vieta, ala, koks, ogas un puķes. Un, protams, trīs ģimenes locekļi: mamma, tētis un bērns. Papildus tam astoņi dzīvnieku draugi: briedis, stirna, briedēns, lācis, lācēns, divas lapsas un vāvere. Viņu nodarbināšana radīs prieku un būs izaicinājums pat visradošākajam bērnam.

Haizivs uzbrukums! Steidzies uz helihopteru un palīdzi izglābt jūras dzelmju pētniekus

Kas ir nepieciešams, lai radītu aizraujošus jūras dzelmju piedzīvojumus? Iztēle? Protams! Bet glābšanas helihopteris, zemūdene, haizivs un pāris foršu tēlu, ko iepīt darbībā, noteikti netraucē. Bez pamatlietām Jūras helikopters (60093) sevī ietver trīs minifigūras: zemūdenes pilots, pilots un ūdenslīdēja - tev tikai atliek izveidot pašam savu ūdens piedzīvojumu.

Izsauc bruņotus papildspēkus ar First Order SnowspeederTM (75100)!

Šajā ātrās reaģēšanas transportlīdzeklī ir trīs kareivji, priekšpusē novietots noliktavas nodalījums, šaujamierocis vadības kabīnē, divi ložmetēji, kas iebūvēti motoros, un caurspīdīgi riteņi, lai izskatītos, ka transportlīdzeklis nepieskaras zemei. Tagad vari atveidot lieliskās ainas no filmas "Star Wars: The Force Awakens".

Esi gatavs nopietniem piedzīvojumiem ar LEGO Technic Bezceļa formula

Kā kaut kas tāds, kas izskatās tik forši, var pieveikt pat grūtākos uzdevumus? Tu jau zini, ka ne tikai izskats ir svarīgs. LEGO Technic Bezceļa formula (42037) ļauj ar stilu uzveikt grūtākās trases. Tā ir noformēta koši dzeltenzaļos un zilos toņos; milzīgas riepas ar dziļiem protektoriem, kas uzmontētas uz stilīgiem dzeltenzaļiem diskiem; funkcionējoša stūres iekārta, stabila šasija, kabīnes rāmis, lieli jumta prožektori un detalizēti izstrādāts četrcilindru motors ar kustīgiem virzuļiem. Modeli var viegli pārbūvēt par ātru spēksacīkšu auto.

Dodies turnejā ar popzvaigzni Livi

Iedomājies, ka tu pamet savus ikdienas pienākums un vienkarši dodies iespaidīgā turnejā uz vietām, kur nekad neesi bijusi. Ieliejūties dziedātājas Livi ādā! LEGO Friends Popzvaigžņu turneju autobuss (41106) ir Livi māja, kad viņa ir ceļā, un tajā ir viss kas dziedātājai nepieciešams, lai atpūstos un sagatavotos priekšnesumam. Komplektā ir iekļauts turnejas autobuss ar divvietīgu braukšanas kabīni, dzīvojamā telpa ar TV un gultu, vannas istaba ar no klucīšiem izveidotu džakuzi un, protams, izvelkama skatuve. Trīs minilellīšu figūras, Livi, Stefānija un Mia, ir iekļautas un gatavas izbaudīt dzīvi uz riteņiem.

Sāc gatavoties Ziemassvētkiem - aizvadi dienas rotaļās

Ziemassvētku gaidīšanu pavada liels un priecīgs satraukums. LEGO piedāvā trīs dažādus Adventa kalendārus ar iemīļotākajām figūriņām no Friends, LEGO Star wars un LEGO City.

Lai redzētu pilnu piedāvājumu, lūdzu, apmeklējiet www.LEGO.com

Par LEGO Group
LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kurš atrodas Bilundā, Dānijā. Tas ir dibināts 1932. gadā, un šodien ir viens no pasaules vadošajiem bērnu rotaļlietu ražotājiem. Uzņēmuma misija ir bērnu radošuma un iztēles spēju attīstība ar savu produktu palīdzību, kurus var iegādāties vairāk nekā 130 valstīs. Apmeklējiet www.LEGO.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!