Foto: PantherMedia/Scanpix
Īsi pirms Adventes sākuma portāls "Cālis.lv" savus lasītājus aicināja pastāstīt par savu bērnu vēlmēm, ko viņi sapņo atrast Ziemassvētku vecīša dāvanu maisā šogad. Nedēļas laikā esam saņēmuši teju sešdesmit dažādus stāstus - aizkustinoši smeldzīgus, mīlīgi smieklīgus un bērnišķīgi atklātus - labākos no tiem, kā jau solījām, apkoposim rakstā, ko portālā publicēsim nākamnedēļ.

Bet nu pienācis laiks arī dāvanām - solījām trijiem no konkursa dalībniekiem uzdāvināt LEGO Adventes kalendārus, kas lieti noderēs radošai svētku gaidīšanai. Apsveicam Lieni Vilciņu, Sidnijas mammu Ilzi un Marka mamu Ilonu, jo tieši jums šodien veicās izlozē! Informācija par balvu saņemšanu nosūtīta uz norādītajām e-pasta adresēm.

Liels paldies visām mammām un tētiem par atsaucību - visas vēstulītes bija tik jaukas, bet, diemžēl, visus nevaram iepriecināt. Tomēr - jau šodien mūsu Facebook un Draugiem.lv profilos būs vēl viens konkurss, kurā arī būs iespēja laimēt Lego Adventes kalendārus! Sekojiet līdzi mūsu jaunumiem un, kas zina, varbūt tieši jums paveiksies!

Par balvu: Adventes kalendārs rada prieku jau pirms Ziemassvētkiem. Kas var būt aizraujošāk par jaunu LEGO konstruktoru katru rītu? LEGO Friends, LEGO Star Wars, LEGO City palīdzēs aizpildīt dienas līdz Ziemassvētkiem ar pārsteigumiem un jautrām rotaļām.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!