Foto: Publicitātes foto

Portāls ''Cālis'' aicināja piedalīties konkursā, atbildot uz 5 vienkāršiem jautājumiem, un laimēt biļetes uz animācijas filmu "Mazais vampīrs''. Paldies par piedalīšanos! Izloze noslēgusies, apsveicam kino biļešu ieguvējus - Signi (signe.kair***@inbox.lv), Lauru (laura.ju****@gmail.com), Moniku (monika.sokolov****@gmail.com) Ar laimīgajiem sazināsimies personiski.



No piektdienas 3D animācijas filma visai ģimenei "Mazais vampīrs"

No piektdienas Latvijas kinoteātros skatāma jokaina animācijas filma visai ģimenei "Mazais vampīrs". Filma pēc slavenās vācu rakstnieces Angelas Zommeres-Bodenburgas grāmatas uzņemta trīs dimensiju formātā.

Tas ir stāsts par trīspadsmitgadīgo vampīru Rūdolfu, kura ģimeni vajā ļauns vampīru mednieks. Par laimi, Rūdolfs sastop parastu zēnu, kam ļoti patīk senas, pamestas pilis, kapsētas un baisi stāsti par vampīriem. Aizraujošajā, trakoti jautrajā un bīstamajā cīņā Tonijs palīdz savam draugam un visam viņa klanam pieveikt ienaidnieku. Zēni kopā piedzīvo daudz interesantu brīžu – sacīkstes uz ceļa un gaisā, tikšanos ar lidojošām govīm, atpūtu kapsētā – un kļūst par nešķiramiem draugiem.

Iedvesmojošo animācijas stāstu par draudzību un to, ka vienam pašam zēnam daudz kas ir pa spēkam, skatieties kinoteātros no 9. februāra.

REKLĀMKADRI

"Garsu pasaulio irasai" informācija
http://gpicinema.com/latvia/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!