Foto: Publicitātes foto
Portāls "Cālis" un "LG Electronics" aicināja piedalīties aptaujā par veļas mašīnas lietošanas paradumiem. Paldies visiem par piedalīšanos. Lielisko balvu no "LG Electronics" – jauno veļas mašīnu ar iebūvētu žāvētāju un tvaika funkciju– LG FH4U2TDH1N ir laimējusi Ilva.

Piedalīties aptaujā un balvas izlozē ir pavisam vienkārši – līdz 5 jūnijam aizpildi anketu, atstājot datus saziņai, un iespējams, ka mēs zvanīsim tieši tev. Izloze pēc nejaušības principa notiks 6. jūnijā, ar uzvarētāju sazināsimies personiski, kā arī publicēsim viņa vārdu portālā "Cālis".

Lūdzu, ņem vērā, ka balvas iegūšanas gadījumā mēs gribēsim dzirdēt tavus iespaidus, lietojot jauno veļas mazgājamo mašīnu, tādēļ pēc laika palūgsim tavus komentārus, kas tiks publicēti portālā.

Par balvu:

Balvā būs lieliskā LG veļas mašīna FH4U2TDH1N ar tvaika funkciju un iebūvētu žāvētāju. Iespēja mazgāt veļu ar tvaika funkciju ir svarīga, ja ģimenē aktuāla alerģiju problēma vai vēlme ātri atsvaidzināt jau tīras drēbes. Īpašā TrueSteam™ tehnoloģija izmanto karsto tvaiku, jo tā molekulas spēj vieglāk un dziļāk iekļūt audumā, atsvaidzinot to un likvidējot 99,98 procentus tādus iekštelpu alergēnus kā putekļu ērcītes un mājdzīvnieku spalvas.

Tvaika izmantošana arī ļauj atsvaidzināt apģērbus vien 20 minūtēs un likvidēt burzījuma vietas bez gludināšanas. Atkarībā no mazgāšanas programmas izvēles tehnoloģija "6 Motion Direct Drive" pielāgo kustības katram apģērbu veidam, lai saudzētu veļu, kā arī izmazgātu to maksimāli tīru. Veļas mašīnai ir iespēja caur speciālu aplikāciju lejuplādēt jaunas mazgāšanas programmas, piemēram, īpaši piemērotas bērnu vai sporta apģērbam. Veļas mašīnai ir arī “atliktā laika” funkcija, kas nozīmē, ka, dodoties ārpus mājas, ir iespēja iestatīt mazgāšanas un žāvēšanas laiku tā, lai, atgriežoties mājās, no veļas mašīnas var izņemt sausu un mīkstu veļu.

Veļas mašīnai ir standarta izmērs: (P x Dz x A) 600 x 560 x 850 mm.

Plašāku informāciju par balvu vari iegūt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!