Foto: Publicitātes attēls
Portāls ''Cālis'' aicināja piedalīties konkursā, atbildot uz trīs vienkāršiem jautājumiem, un laimēt biļetes uz animācijas filmu ''Nozagtā princese'' Paldies par piedalīšanos! Izloze noslēgusies, apsveicam kino biļešu ieguvējus - Inetu, Evitu un Sabini. Ar laimīgajiem sazināsimies personiski!

Jūnija sākumā kinoteātros būs skatāma jauna animācijas filma par mīlestību un burvestību "Nozagtā princese". Visai ģimenei ideāli piemērotā filma veidota pēc labi pazīstamās pasakas motīviem. Drošsirdīgo karavīru, daiļo princešu un vareno burvju laikā gadījās tā, ka brašais Ruslans devās meklēt valdnieka meitu princesi Milu.

Sensenos laikos viņā pasaules malā dzīvoja varens burvis un ik pēc simt gadiem nolaupīja iemīlējušos princesi, lai stiprinātu savas burvju spējas. Viņš laupīja jaunavai mīlestības spēku un pārvērta viņu par akmens statuju. Šoreiz gūstekne ir daiļā Mila. Viņu meklē viņā iemīlējies klejojošais mākslinieks Ruslans, kurš sapņo kļūt par bruņinieku. Ceļā jaunais varonis sastop dažādas pasakainas būtnes – viedu runci, akmens monstru un runājošu galvu, kas sargā burvju zobenu.

Drīzumā uzzināsim, vai īsta mīlestība ir stiprāka par burvestību, – jautrā animācijas filma "Nozagtā princese" Latvijas kinoteātros jau no 8. jūnija.

Nozagtā princese (Stolen Princess)

Pirmizrāde Latvijā: 08.06.2018

Režisors: Oļegs Malamužs

Valsts: Ukraina

Žanrs: animācija

Reklāmkadri:

"Garsų pasaulio įrašai" informācija

http://gpicinema.com/latvia/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!