Foto: Publicitātes foto
Portāls "Cālis" aicina piedalīties konkursā, atbildot uz 4 vienkāršiem jautājumiem, un laimēt biļetes uz jautro animācijas filmu "Mošķu ģimenīte".

Par filmu:
Višbounu ģimene ne tuvu nav ideāla. Mamma Emma vada parādos slīgstošu grāmatu veikalu, tētis Frenks darbā mūždien pārpūlas. Viņu pusaugu meita Feja nupat pārdzīvojusi pirmo nelaimīgo mīlestību, bet ģeniālo dēlu Maksu skolā apsmej. Kādu vakaru mamma pierunā viņus aiziet uz masku balli, bet izrādās – maskas ir tikai viņiem! Ar to Višbounu likstas nebeidzas – ballītē ļaunā ragana viņus nolād, un katrs pārvēršas par savu karnevāla varoni. Emma kļūst par vampīru, Frenks par Frankenšteina mošķi, Feja par no galvas līdz kājām apsaitētu mūmiju, Makss par spalvainu vilkati.

Lai gan ģimenei tas ir tīrais murgs, tai ir jāsaliedējas un jādodas uz pasaules malu, lai atrastu ļauno raganu un panāktu, ka viņa noņem lāstu. Ceļā viņus gaida daudzi piedzīvojumi un tikšanās ar baisiem mošķiem, kas prasīs lielu dūšu un vīrišķību. Viens no mošķiem, valdzinošais grāfs Drakula, nodomājis dabūt Emmu par sievu. Cits – faraona Imhotepa gars – atstāj nedzēšamu iespaidu uz Feju. Ceļā viņi iepazīsies ar kamieļiem, izpriecāsies kopā ar sikspārņiem un apjautīs savas jaunās spējas – Emma ir nemirstīga tāpat kā visi vampīri, Feja var hipnotizēt cilvēkus, Makss ir visātrākais un veiklākais, bet Frenks sit pušu ikvienu supervaroni!

Lai vai kas, viņiem jākļūst par laimīgu ģimeni vai arī... uz mūžu jāpaliek par mošķiem.

10. novembrī no pareizo atbilžu autoriem tiks izlozēti 3 laimīgie, kas savā īpašumā iegūs 2 kino biļetes un bērnu somu.

Jautro animācijas filmu "Mošķu ģimenīte" skatieties Latvijas kinoteātros no 3. novembra.
Režisors: Holgers Tape
Žanrs: animācija
Valsts: Vācija

Reklāmkadri:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!