Foto: Publicitātes foto
Ko izvēlēties kā pirmo bērna rotaļlietu? Mūsdienu piedāvājumu klāstā būs daudz un dažādu variantu, no kuriem vecāki var izvēlēties sev tīkamāko. Bet tas, ko vecāki noteikti meklēs ir rotaļlieta, kas būtu droša un netraumētu mazuli, jo pirmajos dzīves mēnešos mazulis izzina pasauli caur mutīti, kā arī svarīgi būtu, lai rotaļlieta atbilstu mazuļa spējām.

Žifare Sofija ir īpaša ar to, ka to ražo no 100 % dabīga kaučuka, kas tiek ņemts no Hevea kaučuka koka, kas aug Malaizijā. Iegūtais rotaļlietas materiāls ir dabīgs, drošs, elastīgs, kas ir patīkams gan taustei, gan ožai. Žirafe Sofija ir viena no pasaulē atpazīstamām zīdaiņu rotaļlietām, ko iecienījuši daudzi vecāki, to skaitā slavenības. Šī rotaļlieta ir roku darbs, ko sāka ražot Francijā 1961. gadā un turpina ražot arī mūsdienās.


Žirafe Sofija ir rotaļlieta, kas paredzēta mazuļiem no 3 mēnešu vecuma un tā īpaša ne tikai ar dabīgo materiālu, bet arī ar to, ka attīsta visas bērna maņas. Šobrīd pieejamas dāžādas žirafītes Sofijas rotaļlietas, gan vannošanai, gan rokā turamas, kā arī dažādu izmēru.

Attīsta redzi:

3 mēnešu veca mazuļa redzes lauks ir ierobežots un viņš var atšķirt vienīgi kontrastainus priekšmetus. Tumšie, kontrastainie un uzmanību piesaistošie plankumi uz žirafes Sofijas ķermeņa stimulē bērna vizuālo maņu. Žirafīte kļūst par nomierinošu un mīļu mantiņu mazulim.

Attīsta dzirdi:

Žirafes Sofijas pīkstieni uzjautrina bērnu un stimulē viņa dzirdi. Sākumā žirafe Sofija iepīkstas, viņu saspiežot, tā stimulējot bērniņa dzirdi. Vēlāk ļauj izprast saikni starp skaņu un skaņas avotu.

Attīsta garšu:

Žirafe Sofija ir veidota no 100 % dabīga kaučuka un pārtikas krāsvielām, kas ir pilnīgi droši košļāšanai, turklāt šis materiāls līdzinās pudeles knupītim. Žirafes mīkstā struktūra un daudz košļājamu daļiņu (ausis, radziņi, kājiņas), ir perfektas iekaisušo smaganiņu nomierināšanai, kad nāk zobiņi.

Attīsta tausti:

Tauste ir pirmā bērniņa komunikācija ar apkārtējo pasauli. Žirafe Sofija ir no tik maiga materiāla, ka to var salīdzināt ar mazuļa māmiņas ādu, kas bērnam dod psiholoģisku un emocionālu komfortu. Tas nomierina bērniņu un veicina veselīgu augšanu un attīstību.

Attīsta smaržu:

Īpašā smarža, kas piemīt tikai dabīgam Hevea koka kaučukam, ļauj mazulim viegli atšķirt un atrast žirafi Sofiju starp pārējām mantiņām

.

Viegli satverama:

Žirafes Sofijas 18 centimetru izmērs un forma ir perfekta bērniņa mazajai rociņai. Tā ir ļoti viegla un garās kājas un kakls ir viegli satverami jau no bērna pašām mazākajām dienām.

Žirafīte Sofija ir patiesi atzīta par pirmo mazuļa rotaļlietu, pateicoties tās labajām kvalitātēm.

Meklē Žirafīti Sofiju veikalos:

Mazā Rencēnu iela 1, i/c "Galerija Azur"
Kurzemes prospekts 3, Imanta
Iepērcies arī internetā: https://www.babycity.lv/lv/veikals/search?q=vulli

Brīvības iela 372, t/p "Alfa"
Lielirbes iela 29, t/c "Spice"
Ieriķu iela 3, t/c "Domina Shopping"
Mūkusalas 71, t/c "Rīga Plaza"
Liepāja, Lielā iela 13, t/c "Kurzeme"
Daugavpils, Rīgas iela 9, t/c "Solo"

Brīvības iela 372, t/p "Alfa"
Lielirbes iela 29, t/c "Spice"

Stacijas laukums 2, t/c "Origo"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!