Foto: Publicitātes foto
Privātais bērnudārzs "Rotaļu nams", kas atrodas Āraišu ielā 37, Rīgā, Teikā, aicina savā pulkā jaunus draugus vecumā no gada un divu mēnešu vecuma līdz četru gadu vecumam, lai interaktīvā, estētiskā un drošā vidē gan telpās, gan āra laukumā darbotos kopā ar sirsnīgiem un aizrautīgiem skolotājiem, un viņu palīgiem.

"Paši mācīsimies ēst, iet uz podiņa, kopā rotaļāties patīkamā un mājīgā interjerā, kā arī daudz laika pavadīsim svaigā gaisā. Tieši darbošanās ir tā, kas līdzsvaro un palīdz attīstīties, apgūstot praktiskās dzīves iemaņas un gūstot pirmos priekšstatus par lielās pasaules likumsakarībām," norāda bērnudārza pedagogi.

No pusotra gada ir pašvaldības līdzfinansējums un pašvaldības pirmsskolas rindā reģistrētajiem bērniem arī valsts finansiālais atbalsts mēneša mācību maksas kompensēšanā, atgādina bērnudārza pedagogi.

Bērnudārzs darba dienās strādā no plkst. 7:30 līdz 19:00, turklāt bērnus var vest visus vasaras mēnešus.

Patlaban tiek piedāvāta akcija: piesakies dārziņam augustā un uzsāc septembrī pirmsskolnieka gaitas bez iestāšanās maksas. Vietu skaits ierobežots.

Ja jums radušies kādi jautājumi vai esat jau izlēmuši, ka vēlaties pieteikt savu bērnu "Rotaļu namā", zvaniet pa tālruņa numuru 25901178 vai rakstiet uz epastu: info@rotalunams.lv

Vairāk informācijas: www.rotalunams.lv

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!