Foto: Publicitātes foto
Šo svētdien, 29. maijā, Mežaparka "Zaļajā teātrī" no plkst. 11:00 līdz 16:00 risināsies aizraujošs pasākums visai ģimenei "Mazā stiprinieka raibie piedzīvojumi".

Tas tiek organizēts jau devīto reizi par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai un kļuvis par neatņemamu šī notikuma sastāvdaļu. Katru gadu dalībnieku skaits palielinās, šis pasākums ir veids, kā atpūtu padarīt daudz interesantāku. Galvenā rīkotāju ideja ir sniegt iespēju mazajiem aktīvistiem kopā ar vecākiem vai vecvecākiem lietderīgi sportiskā garā pavadīt brīvo laiku svaigā gaisā.

Visu pasākuma norises laiku bērni varēs veikt dažādas raibu raibas atrakcijas, pārbaudot savu izveicību, ātrumu, domāšanu un citas attīstošas īpašības. Būs jāsastopas ar "jautrajiem" ķegļiem, ejot pa pēdām, jāiziet "zvēru labirints", ar basām kājām jālasa "vīnogas", jāripina "siera rituļi", jāatrod rūķīšu dārgumi, jāpiedalās "Āfrikas skrējienā" un jāspēlē futbolgolfs. Darbosies radošās darbnīcas, kur noteikti taps "zili brīnumi". Varēs spēlēt lielās brīvdabas spēles, proti, Cirku, Dambreti, Riču – raču. Izlēkāties no sirds arī piepūšamajās atrakcijās un Nerf stendā ar rotaļu ieroci būs jāšauj pa mērķiem.

Vienlaikus pasākuma apmeklētājus un skatītājus priecēs dažādi bērnu mākslinieciskie kolektīvi. Uz lielās skatuves uzstāsies popgrupa "Little Poppy" un "Nots", soliste Linda Auziņa, bet ar krāšņiem deju priekšnesumiem klātesošos priecēs grupa "Dance Beat" un "Rīdze".

Dažādi konkursi un pārsteigumi, goda raksts un gardas balviņas mazajiem stipriniekiem pēc finiša no lielveikalu tīkla "Maxima" garantētas. Ieeja un aktivitātes bez maksas. Sīkāka informācija mājaslapā www.mazaisstiprinieks.lv.

Pasākumu organizē biedrība "Stiprinieku republika". Atbalsta Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments un lielveikalu tīks "Maxima". Piedalās "Benu aptieka", "XS rotaļlietas" un "Rīgas meži".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!