Aprīļa meneša beigās kinoteātros uz lielajiem ekrāniem tiek rādīta jaunā multfilma ''Varenais Ričards'' . Animācijas filma "Varenais Ričards" ir jauns filmas "Ups! Kuģis pazudis" veidotāju darbs. Lieliska izklaide visai ģimenei, latviešu valodā ierunāto filmu kinoteātros var redzēt no 21.aprīļa.

Par filmu

Zvirbulis Ričards kopš dzimšanas pieņemts stārķu ģimenē, visi viņu ļoti mīl, viņš ātri aug un jūtas kā īsts stārķis. Taču gājputniem stārķiem pienāk laiks lidot uz Āfriku, lai tur ziemotu. Ģimene ir spiesta atklāt Ričardam viņa izcelšanos, jo lidot kopā nedrīkst – grūtajā ceļojumā zvirbulis var iet bojā.

Drosminieks negrasās nolaist spārnus un nolemj visiem pierādīt, ka ir īsts stārķis. Ričards viens pats dodas ceļā, un viņam pievienojas jauni draugi – ekscentriskā pūce Olga ar savu iedomāto draugu un bezgala patmīlīgais disko dziedātājs papagailis Kiki.

Ceļā spārnotais trio sastop dažādus šķēršļus – nāvīgi bīstamus sikspārņus, interneta atkarīgus baložus, draudīgo vārnu mafiju un pat milzīgu dārdošu lidmašīnu! Kad viņi beidzot ir atraduši ceļu uz Āfriku, Ričardam jāglābj brālis stārķis no briesmīgā medusāpša ķetnām.

Vai mazajam Ričardam izdosies iemīlēt sevi tādu, kāds viņš īstenībā ir?

Jautro animācijas filmu gaidot ''Cālis'' aicināja piedalīties konkursā un laimēt balvas, kas ļaus varenā Ričarda piedzīvojumus baudīt kino vai arī iegūt auduma somiņu. Bija jāātbild pareizi uz trīs jautājumiem par jauno multifilmu un jāgaida 24.aprīlis, kad no visiem pareizi atbildējušajiem izlozējām 2 veiksminiekus, kas būs laimējuši auduma somiņu , kā arī divus laimīgos, kas laimējuši ielūgumu 4 personām uz kino.

Izloze noslēgusies, apsveicam kino biļešu ieguvējus – Signi (singe.pete**one@inbox.lv) un Ilzi (ilze.sau*ite@gmail.com), kā arī auduma somiņas laimētājus - Rūtu(ruta_b*emane@inbox.lv un Anniju ( annija.sa*ka@gmail.com). Informācija par balvas saņemšanu tiks nosūtīta uz konkursam reģistrētajām e-pasta adresēm.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!