Foto: Publicitātes attēli
Katru gadu no jauna Ziemassvētki nāk un gaiss pēc kanēļa un piparkūkām smaržot sāk... Ziemassvētku vecītis ir ļoti mīļš kārumnieks un centīgs vēstuļu rakstītājs. Viņa roka nepagurst rakstīt skaisti, nesteidzīgi – tieši tā, kā gribētos mammai, vecmammai un skolotājai skolā. Sazinoties ar Rūķīšu pastu, mazajiem un viņu vecākiem ir iespēja saņemt vēstules, kas rakstītas ar roku; tādu sūtījumu skaistums pārsteidzis cilvēkus gadsimtiem ilgi.

Rūķīšu pasts piedāvā vairākas vēstules, kuras rakstītas ar tinti un apgleznotas ar skaistiem zīmējumiem. Rokraksts vēstulēs atšķiras, var izvēlēties sev tuvāko – klasiski kaligrāfisku vai vienkārši skaisti noformētu tekstu. Rūķīšu pasts tic, ka vēstules, kas rakstītas ar roku, ir vērtība, ar kuru jāiepriecina mazie digitālās pasaules mīļotāji, un Ziemassvētki tam ir vispiemērotākais laiks.

Šogad Rūķīšu pasts turpinās pārsteigt ar Slepenajām vēstulēm. Lai izlasītu slepeno vēstījumu no sniegotās Somijas, vēstules būs jāuzcep, un šis pasākums var kļūt par brīnišķīgu piedzīvojumu visai ģimenei. Kopumā Rūķīšu pasta mājas lapā tiek piedāvātas piecu veidu vēstules. Mazajiem burtotājiem Ziemassvētku vecīša vēstuli iespējams pasūtīt ar drukātiem lielajiem burtiem. Pasūtītājs vēstules tekstu var izvēlēties no gatavajiem paraugiem un papildināt ar personisku informāciju vai arī iesniegt pašsacerētu tekstu.

Rūķīšu pasts ir pieredzējis Ziemassvētku vecīša vēstuļu noformētājs, jau astoto gadu piedāvā ar roku rakstītas vēstules, kas izsūtītas no Somijas. Katra vēstule ir unikāla, noformēta ar zīmējumiem, turklāt teksts rakstīts ar tinti. Vēstuļu aploksnes rotā krāšņa svētku marka un īsts Somijas vai pat Arktikas pasta zīmogs. Šie pierādījumi mazos mudina atkal un atkal noticēt Ziemassvētku vecīša pasakai, bet vecākajos brāļos un māsās rada pamatotu izbrīnu. Pasūtīt vēstules var līdz 2.decembrim.

Par atlaidēm, konkursiem un piegādi uzziniet Rūķīšu pasta facebook lapā!
Rūķīšu pasta adrese: www.rukisupasts.com.
E-pasts: rukisupasts@gmail.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!