"Latvijas dzelzceļš" un portāls "Delfi" sadarbībā ar "L-Ekspresis" aicina kļūt par rudens brīvdienu ekspertu un laimēt neaizmirstamu ceļojumu uz Sanktpēterburgu vai Maskavu četrām personām vilciena kupejā.

Uzdevums nav grūts, bet atbildīgs: izveidojiet savu ceļojuma plānu par to, ko šoruden apskatīt Sanktpēterburgā vai Maskavā, uzskaitot apskates vietas, objektus vai pasākumus, kā arī paskaidrojot, kādēļ tas būtu jāredz. Sagatavoto brīvdienu plānu sūtiet uz konkursi@delfi.lv līdz 2013.gada 24.oktobrim. Visus konkursa pieteikumus izvērtēs žūrija, nosakot piecus finālistus, kuru "likteni" novembra pirmajā nedēļā izlems portāla "Delfi" lasītāji, balsojot par veiksmīgāko, labāko vai interesantāko brauciena plānu.

Visvairāk balsu saņēmušā ceļojuma plāna autors, ko paziņosim 6.novembrī, iegūs galveno balvu - iespēju īstenot savu ideju dzīvē, kopā ar vēl trīs draugiem vai ģimenes locekļiem vilciena kupejā dodoties uz Maskavu vai Sanktpēterburgu. SIA "L-Ekspresis" sarūpēto balvu varēs izmantot laika posmā no 2013.gada 6.novembra līdz 6.decembrim. Papildus galvenajai balvai - vilciena biļetēm kupejā turp un atpakaļ no izvēlētā galamērķa (Sanktpēterburgas vai Maskavas), konkursa rīkotājs visiem brauciena dalībniekiem sedz izdevumus, kas saistīti ar vīzu iegādi. Par naktsmītnēm, ja uzvarētājs ieplānojis vairāku dienu ceļojumu, gan būs jāparūpējas pašiem.

Jāņem vērā, ka konkursa uzvarētājam, atgriežoties no brīvdienu brauciena, būs vēl viens pienākums - atsūtīt sava ceļojuma stāstu un fotogrāfijas, lai arī pārējie "Delfi" lasītāji var gūt kaut nelielu ieskatu piedzīvotajā.

Ar konkursa nolikumu var iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!