Foto: Mango

Sestdien Positivus festivāla ietvaros notikušā The Hobos koncerta laikā, paklausot grupas līdera Rolanda Ūdra jeb Ūdrīša pirms dziesmas Take Off izteiktajam aicinājumam izģērbties, uz skatuves centās nokļūt puskaila meitene.

Sekojot labākajām rokfestivāla tradīcijām, savas uzstāšanās laikā grupas solists Ūdrītis paziņoja, ka tas, kurš uzkāps uz skatuves kails, saņems pārsteiguma balvu. Iesākumā uz skatuves centā nokļūt kāds puisis, kuru apsardzes vīri nekavējoties aizturēja.

Neilgi pēc tam, palīdzīgu roku balstīta, pāri norobežojošajai barjerai metās vienās biksītēs tērpta meitene. Viņai apmēram pusminūti izdevās izvairīties no apsardzes darbiniekiem, bet uz skatuves uzticīgajai grupas fanei tā arī neizdevās nokļūt.

Par prieku publikai, bet galvenokārt jau grupas dalībniekiem meitene visu koncerta laiku nostāvēja pirmajā rindā tā arī neapģērbjoties, bet, izskanot pēdējās dziesmas noslēdzošajiem akordiem, apsardzes darbinieki palūdza meiteni tomēr apģērbties.

Grupas The Hobos solists Ūdrītis sestdienas vakarā izklaides portālam Mango neslēpa savu sajūsmu par drosmīgās meitenes rīcību. „Tas bija nenormāli kruta," atzina Ūdrītis, vien nožēlojot to, ka apsardzes darbinieki tā arī nav ļāvuši meitenei nokļūt uz skatuves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!