Bekhemu pāris sastādījis seksa grafiku

Foto: AFP/Scanpix

Meiteņu grupas Spice Girls bijusī dziedātāja Viktorija Bekhema, kurai ar viņas vīru Deividu Bekhemu (attēlā) jau ir trīs dēli, sastādījusi seksa grafiku, lai palielinātu iespējas tikt pie ceturtā bērna.

Saskaņā ar kādas informētas personas teikto dziedātāja tik ļoti vēlas meitu, ka liek savam vīram ar viņu mīlēties piecas reizes dienā.

Jaunais grafiks tika izveidots Lieldienās, kad pāris atpūtās Karību jūras salās, taču tagad uz brīdi tā realizācija ir pārtraukta, jo futbola zvaigzne Losandželosā atkopjas pēc Ahileja cīpslas traumas, bet Viktorija Londonā atgriezusies pie darba.

"Deivids jūtas atvieglots par pārtraukumu. Viņš nesūdzas, taču pietiek jau ar visām tām saitēm uz viņa kājas, un tad vēl guļamistabas vingrošana piecas reizes dienā. Viktorija šausmīgi grib palikt stāvoklī un sastādījusi seksa grafiku," tabloīdam The Sun pavēstīja kāds pāra paziņa. "Spriežot pēc tā, ko Deivids teica, viņam visu laiku jābūt gatavībā. Viņš ir izmocījies un cenšas atgūt enerģiju pirms Viktorijas atgriešanās."

Pāris plānoja sākt mēģināt ieņemt bērnu pēc vasaras futbola Pasaules kausa turnīra, taču tagad viņi izlēmuši darīt to ātrāk, jo Deivids Bekhems traumas dēļ nevarēs spēlēt.

Lielbritānijas zvaigžņu pāris ir apprecējies 1999. gada 4. jūlijā, un abiem ir trīs kopīgi dēli - desmit gadus vecais Bruklins, sešus gadus vecais Romeo un četrus gadus vecais Kruss. Vēl tikai pagājušajā gadā Viktorija publiski paziņoja, ka vairāk bērnus nevēlas, tomēr tagad viņas plāni ir mainījušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!